Jag lever.

Ja kan ni tänka er jag lever;P

Jag va ute med Reneé,Karin och Matilda i helgen de va fan ass nice;D orkar inte förklara allt som hände ni kan läsa karinrask.blogg.se för att läsa lite om vad som hände;D haha. men jag hinner inte skriva mer nu jag ska in och passa min små grannar. deras päron ska ut så jag ska sitta och gulla med dom en stund. Men nu måste jag dra till dom.

Love Yah<3


Skolan

Heej på er vad gör ni? Sjävl sitter jag i skolan och håller på att lära mig en massa olika HTML koder, de är nice så kan man göra egna hemsidor sen. Hehe så kanske jag kan hjälpa er eller lära er en hel del. Men vad ska ni hitta på idag då? Sjävl ska jag träna vid 5 tror jag men jag vet inte riktigt hur de blir med de. Man kan ju i alla fall hoppas, börjar blui äcklad av mig själv nu så mäste träna bort en del av fättet. Så de ska bli riktigt nice, jobbigt att träna själv bara de är lite segt. Men de ska nog gå bra:). Innan kanske jag ska vara med Emil om han hör av sig men vi får la se.

Ikväll blir de la attt soma tidigt med tanke på att jag kom sent till skolan idag för att jag inte orkade gå upp;) haha men Hunden ville ut så han kom in och hoppade lite på mig så han ville upp så jag fick bita ihop och gå ut med honom. Men nu måste jag fortsätta med mina HTML koder så de blir nått. Men ni får ha en bra dag finns på mobilen om ni vill nått.

Love Yah


Lack!

Asså jag är så trött på detta nu. Vrf ska bara jag få skiten du frågar inte ens längre vems eller vem de är som har gjort de innan du skäller på mig. Ibland kan de till och med vara du som har gjort de.Aja nog om den idioten.

Idag hade vi våra första lektioner i skolan;D Chill som fan;:D men men vi fick även våra datorer Hp tycker inte om Hp men de får nog gå endåD;Men men. När jag slutade tog jag bussen hem lömnade datorn tog bussen med karin in till stan igen där vi träffa en massa gött folk när vi väntade på josse. Till slut g kom hon då bar de av till Viskan som vanligt. Där tog vi våran lilla fika sen gick vi vidare. När vi skulle till bussen så hade högskolan nån skit man skulle klättra på ett rep över viskan asså fy fan va jag tyckte synd om dom som trilla i jag stog med huvudet under jackan såå himmla vidrigt de va eller! Sen bar de hemmåt. När jag kommer hem står mamma och ler och säger va bra att du kom hem Emelie då kan du hjälpa mig att bära kuller sten hit. Ja visst lilla mamma. ÅHH HATA!! men snäll som jag är går jag in och byter om och kommer ut och hjälper till att bära. Kan ju inte direkt säga att min rygg blir bättre men pallar inte säg nått till dom, dom bryr sig endå inte. Men när jag ÄNTLIGEN va klar med alla jävlla stenar så¨gick jag ut med Chivas. Glatt hoppade vi iväg. När vi kommer upp på ängen sticker hunden iväg som sjuten ur en kanon. Sen va han bort jag roppade och roppade ingen hund. Till slut beslutar jag att gå till oscars och lollos mormor och morfar för att kolla om han hade gått dig medans jag går roppar jag. Och vem kommer ner trippandes för grus vägen joo min då SVARTA hund( för er som inte vet de är han nästan vit)Men när jag ser honom blir jag så glad att jag börjar gråta Civas helt över lycklig han har ju fått jaga en massa roliga djur. Åhh men vi gick sakte hemmåt och när vi kom hem va de duschen som väntade för honom. Men men Nu är de kväll och de är skola i morgon. Jag ska bara få dom sista låtarna av Emil så ska jag sova sen. Men vi ses och hörs folket!

Love Yah<3

JAG VILL!!!

Okej detta SKA VI LÄRA OSS KARIN! SÅ ÄR DE BARA!


http://www.youtube.com/watch?v=tyAvaLsLFl8


Aj!

Väldigt chil dag ida;D Vi i skolan vi skulle göra klart de vi gjorde igår, jag och rene gjorde inget igår så va hade inget att göra idag. Vi satt och snackade men när vi va i våran sal så satt vi och skar i papper som vi faktikt skulle göra;D. Men när vi va inne i IT salen så hade vi inget att göra så vi fick en massa pennor och pappaers flygplan i huvet. Men dom är säkert att trevliga dom killrna lite små skumma men dom är säkert ass goa;D. Sen gick jag och Rene på stan lite. När vi va vid rese så kom en av dom killarna och bara heej:) vill ni kolla på datorn?? Jag bara a men visst. så vi kollade på datorn och pratade lite. Men sen fick vi gå för Rene skulle med bussen;D Och de skulle ja med. Mycket mysigt. Sen när jag sitter påbussen ringer mamma och undrar om jag kommer hem snart så jag kan hjälpa don att sätta ner häcken hemma. A men jag är påväg. Sen när jag kom hem så fick jag hjälpa till med de. Min rygg gör ont som FAN!  men men nu har jag kollat på Män som hatar kvinnor den va bra men lite läskigt då och då. Men den är värkligen värd att se! så har ni inte kollat på den GÖR DE! Men nu blir de sängen för mig. Hoppas alla har haft en bra dag!

Love Yah<3 



Mys

Kom hem nyss har varit och kollat film:) mkt mysigt. Men men hoppas alla far haft en bra kväll nu ska jag ta och sova. Men vi ses och hörs nås som vanligt på mobilen.

Love Yah<3

Jaha

Heej på er:) Då va veckan och skolan igång igen;D. Idag i skolan så på förmidagen så gick vi runt på stan och skulle fotta en massa. Jag hamna med en massa IT killar sååå jobbiga va ni! Rene tappade bort sin grupp så hon gick med oss vi gick och snackade medans killarna fick jobba=). Sen när vi kom tbx så satte vi oss och snackade med Paula och Jonas/Jönns. Haha han va riktigt rolig pratade som fan men han va fan go. Sen va de lunch som spenderades med samma människor men de kom nån annan kille som jag inte kommer ihåg vad han hette;D haha men han va ass rolig med;D Hehe men de hände fan inte mkt mer i skolan idag i mogon får vi antagligen chemat;P hehe men vi får la se;D

Men nu ska jag äta sen ska jag ut med doggen sen blir de film med...... men vi hörs finns på mobilen!

Love yah<3


Ta åt er!

Okej nu ska jag lära er alla läsare en sak. De är många som tror att ett barn som har en mamma och pappa som har gått om pengar alltid har de bra och får vad hon/han vill. Jag ka erkänna att min familj har de bar stält visst men de betyder inte att vi mår bra och får allt vi pekar på, Visst jag får mkt dyra kläder men de är inte jag som ber om de, de är min mamma som älskar att handla kläder.

De är många som tror att alla barn som mig har de bra och att mamma gör allt. FAN HELER! Inte här i alla fall. Här duger man inte till. Jag tvätter din jävlla kläder varje dag och du bara skäller och säger att jag inte gör nån ting, jag tvättar,diskar,städar och går ut med hunden. Vad fan gör du då? INGEN TING! åhh jag är såå trött på detta nu. Nästa gång de kommer upp då jävllar ska du får höra min åsikt med!  
 
Ni ska jag sätta mig och skriva en jävlla anons åt dig:@ Vrf ska jag vara så jävlla snäll hela tiden?:@ Åhh aja kanske skeiver sen!

Love Yah<3


Söndag!

I natt har jag typ sovit 2 timmar. För Josefin har haft mitt huvud som huvudkudde hon har hålt fast mig tryckt mitt ansikte emot hennes bröst så jag fick ingen luft och så har jag fått ass lite plats i sängen. TACK! jag älskar dig med <3 Men för utom de hade vi de riktigt bra:D vi kollade film till 03:30 hehe. Och så pratade vi i en massa telefon;D hihi. Men men.

Nu så ligger jag här i min älskade säng:) har hjälpt mamma att gräva och glippa gräset. Snäll jag ee;D hah ne men hon behöver lite hjälp nu och de är ju bara vi hemma så aa. Men men nu ska jag hoppa in i duschen sen kanske jag ska upp till ....... och kolla film får se om han kommer ihåg att han sa de igår;D AA men ni får ha en bra dag!


Love Yah<3


<3<3


Josefin:)

Idag har jag fan jobbat som ett djur! har hjälpa mamma och peo och gräva för de där JÄVLLA häcken! och ta bort alla JÄVLLA stenar!!! åhh så min rygg värken som FAN! Men men sen så skulle jag igentligen åkt till lille Emil och kollat film men han dissa mig! Så jag ska åka till gullungen Josefin i stället och sova där mkt mysigt! Om jag inte skulle gjort de skulle jag typ döt på vägen hem om jag skulle köra från Hedared till Sjömarken! Så jag stannar över natten<3 älskar dig gumman<3


Gårdagens kväll spenderades hos Josefin med:) men lilla gulliga Karin! Innan vi drog till josse så va vi i stan där träffa vi på Lille Emil:). Hände inte så mkt! men  men nu ska jag rör mig upp mor Josse! men ni når mig som vanligt på mobilen!

Love Yah<3



<3

Igår och idag!

Igår va vi på Alideberg hela dagen med skolan, de va riktigt nice:) Hade riktigt roligt. Min klass värkar nice ni kommer nog ha ass roligt tsm. Vi skulle leka en massa lekar och ta en massa kort. Sen när vi va klarar med allt så drog jag och Cicce hem till henne och packade hennes saker sen drog vi hem till mig, vi badade i poolen och bastade sen sov hon här. Vi låg och snackade hela natten typ ass mysigt<3. Nu åkte hon för en stund sen hon skulle till Falsterbo men hennes mamma och pappa. Nice nice.

Idag då. Jusst nu tror jag mamma kom hem med min jacka som hon har köpt åt mig=) hehe snäll du är lilla mamma<3Sen vid tre ska jag och Karin in till stan för hon skulle köpa en kalender. Sen vet jag inte riktigt vi kanske ska upp till Josefin men vi får la se vad de blir. Men de blir nog en riktigt nice dag:) chill som fan. Men nu kom mamma så nu ska jag ner och prova och äta nått. Ha en bra dag:)

Love Yah<3



Skolan!

Okej idag tänker jag inte skriva så mkt men jag har bara en sak att säga! JAG HAR HITTAT VÄRLDENS SNYGGATSE KILLE!!!!! gud haha nu jävllar=)

Aja de va bara de jag ville säga.

Lover Yah<3


Värt att tänka på

LÄS den e så jäkla sorglig:



En flicka kommer till klassrummet. Det är en tidig morgon. Hon är där lite tidigt, för hon måste fixa några saker. Hon brukar alltid vara där lite tidigare för hon vill inte komma försent och höra de fula orden som hennes klass retar henne med. Isabella har varit retad ända sen 3 nu går hon i 8 och ingen har sagt eller gjort nått snällt mot henne sen dess. Hon har alltid kännt sig utanför. Hon sitter i sin bänk och bara väntar. Minutrarna går en efter en. Efter ca 40 minuter kommer de första. Det är ett kill-gäng på 6 personer. De går in i klass rummet Går till skåpen hänger av sig deras jackor. De flinar fult hela tiden, sedan går de ut. Isabella kan ricktigt känna hur de pratar om henne när de går ut. Hon ska precis gå till skåpet för att hämta sin bok när ett annat kill-gäng kommer in, men den här gången är det bara 2 personer. Den ena killen tycker Isabella är så snygg men hon har aldrigt vågat säga något till honom. Han är inte en sån som mobbas utan en som mer kollar på och inte gör något. De hänger av sig jackorna och går ut igen. Nu har också tjej-gänget kommit in och de är på 11 personer. Isabella ska precis gå tillbaka till sin plats är hon känner att någon fäller henne. Hon landar pladaskt ner på golvet. Flickorna skrattar hånfullt, en tjejen som skrattar mest säger
- oj förlåt, jag såg dig inte. Alla tjejer börjar skratta igen, nu har också killarna kommit in så det blir mer skratt och hån. En fröken kommer in och alla blir tysta, Tjejen som fällde Isabella går fram till henne och säger
- ojsan, gick det bra? säger hon retsamt. Slog du dig? Isabella vill inte svara. Hon sätter sig ner i bänken och är tyst. På rasten händer ungefär samma sak. De fortsätter att mobba henne och killen hon är kär i kollar bara på. Detta fortsätter i dagar och veckor, allt är som "vanligt" men tillslut en dag händer det.
Isabella är där tidigare än vad som behövs. Hon sitter i sin bänk och väntar det går sekunder, minuter sedan hör hon hur dörren öppnas, hon kan inte låta bli att kolla vem det är. Till sin stora förvåning är det Erik som hon har vart kär i alla år sen 3:an, hon skyndar sig att gå ut men han tar tag i hennes hand. Han kollar henne i ögonen. Hon kollar ner, han lyfter upp hennes huvud. Hon kollar han i ögonen länge. tillslut säger han det som hon har väntat på länge
- Jag älskar dig, och jag tror du gör likadant. Han kollar på henne. Hans ögon glittrar och hans mun ser frästande ut. Älskar du mig också? frågar han lungt.
Hon nickar. Hon ler, hon är så glad så hon vet inte vad hon ska göra. Sedan hör hon hur dörren öppnas och hela klassen kommer in rusande skrattade och en del grinar nästan för att de skrattar så. Hon kollar han i ögonen, hans ögon e svarta och han ler fånigt fult.
- trodde du på den lätt eller ? frågar han retande.
Isabella springer ut i klassrummet. Nästa dag är inte hon i skolan. När klassen snart ska gå på lunch kommer en mamma in. Det är Isabellas mamma. Alla vet vem de är för hon har vart här många gånger med Isabella. Hon ställer sig och pratar med fröken, sen harklar sig fröken och Isabells mamma börjar prata.
- Igår kväll tog Isabella livet av sig. Jag vet inte varför men jag hittade en lapp där det stog: Nu får ni som ni vill! Isabellas mamma börjar gråta. Tårarna rinner nerför hennes kinder. Fröken går fram och tröstar henne. Först då förstår klassen vad de har gjort. Alla tänker på vad det har gjort.
Efetr drygt 3 veckor är det begravning. Alla är där till och med klassen. Alla gråter och då menar jag Alla!



Vet ni va de värsta är? att de är så här de går till i många fall! de är helt sjukt. Så är du en sån människa som håller på så här, är de värt de? är de vart att få en människa att må så dåligt att han/hon tar livet av sig?



Matilda!

Idag är de din dag! Grattis på födelsedagen!!  Älskar dig gumman<3


Väldigt gammal bild!


Bill och Bull på nya äventyr

Nu bär de av till götet! tagga karin nu;D jävllar va roligt vi ska ha som vanligt! älskr dig gumman<3


Jag vet hur jag ser ut OKEJ! men Karin är sööt<3

TAGGA!

Okej nu ör de så här att jag behöver hjälp med vad jag ska ha på mig! i morgon när vi ska ut i morgon vilket tycker ni?



De?




Eller ser de ut som om jag typ ska ut och fira mid sommar?

Heej

GUD VA JAG ÄR TRÖTT! helt sjukt! jag bara sover hela tiden;D haha så de händer inte så mkt i mitt liv jusst nu:D. Men jag och Philip jobbar och "sliter". Såå segt men de är bara tre dagar kvar för mig nu och fyra för stakars philip:( lider med dig. Men men vad gör man då? Joo man sitter och pratar i telefon som med en jag inte pratat med på 100 år:) mkt mysigt. hihi.

Händer i morgon då? vad är de för dag? jo Torsdag. Jobb sen till Karin sen ska jag försöka få hem min moppe OSCAR! jag skulle behöva den i morgon. Om jag inte får hem den så sover jag nog HAHA. Sen händer de inte mkt mer.

Händer för er i helgen då? Öm själv ska man till Gbg på dico på fre har jag nått att ha på mig NEJ! men de löser jag nog:/ men på förmidagen ska jag kanske till Tidaholm och kolla på min prins:) JAAA:D:D Så ska jag ringa min kära lilla pappa med:D Prata lete med honom de va ett tag sedan<3 saknar dig:). Men men de blir nog en jävlligt bra dag:D hoppas jag. Sen kan man ju hoppas att mamma typ vinner på lotto i morgon eller nått så hon kan köpa min prins;) haha troligt Emelie. Morfar har spelat så länge jag mins och vad har han vunnit som mäst? 100 kr:O haha.

Ska ni hitta på lördag söndag då? jag vet inte riktigt vad jag ska göra ska göra. Jo jag kanske ska ta mig in i Emils hus och skrämma honom lite;D haha ne men kanske ska träffa den lille manen lite<3 Men sen vet jag inte ska Vara med Karin med har jag bestämt=) hoppas hon vill de. De får hon ta och göra:D hihi. Sen ska jag ta och täda här inne med:( ORKAR INTE DE! Men men nån gång måste de göras. Sen är de ju bara tagga för skolan folket;) haha ne men de blir nog roligt ska ni se;D men men nu ska jag sova IGEN! haha men finns på mobilen om ni vill mig nått!

Love Yah<3



<3<3

hihi



Hanma Worker Jeans by Evisu £156.52


10/8-09

Hehe vilken dag!!

Den började med att mamma roppar EMELIE GÅ UPP!!!! PHILIP ÄR HÄR! jag flyger upp! klär på mig och går ner där sitter han svättig och läser tidningen om om ingen tinga har hänt;P men men får göra några makor och kasta mig i bilen för att åka med peo till jobbet. Väl framme så släntarar jag och Philip in i lokalen. Vid typ 09:10 kommer Hugo in. Vi pratar lite om hans resa till Australien tror jag de va;D Så säger han de åkte några killar hitåt innan;D jag och philip bara ne men dom skulle säkert inte hit;D hehe. Sen kommer Erik in och bara de står en massa folk där ute, Philip flyger ut och roppar EMELIE VI HAR ELEVER! Jag bara åhh nej jag orkar INTE! men men. Sen skulle vi ut på vattnet igen de blev sjukt rörigt för Philip kom ut med nybörjarna med så startade inte motorbåten och en massa. Men väl ute på vattnet så kör jag lite intervaller med killarna. Dom blev riktigt trötta=) hehe. Men sen gick vi in och åt lunch. Gud va alla pratade!!! trodde jag skulle döö!! åhh. Men men när lunchen va över skulle vi hitta på nått roligt att göra vilket inte gick så bra för varken jag eller Philip orkade men dom fick leka lite endå.  Sedan fick dom bada lite och så tog vi upp båten. Sedan va Jobber över, jag och Philip drog oss sakta med säkert mor burgar kungen. Där vi fick vänta ens stund på peo;D men sen bar de hemmåt.

Väl hemma la jag mig i soffan och sov en stund. Sedan åkte jag och mamma till kanlle och handlade skor och skol saker till mig=) tack lille mamma<3  hehe. Men nu börjar bek igen så nu måste jag röra mig ut till tv:n igen. Hoppas ni har haft en bra dag!

Love Yah<3

Kläder:D


JSFN    399,-



JSFN   399,-






Jobb

Jaha då va de dags igen då. I morgon börjar jag och philip jobba i Gbg igen;D har man lust med de? Ehh NEJ! men men pengarna rullar in så vi klarar os nog ska du se;D.

Men men vad har hänt idag då? Jag mår lite bättre har ingen feber men SJUKT ont i halsen. Så jag har inte gjort så mkt. Har varit uppe hos Johan där vi hade Diesel innan. Pratade lite med honom och hämtade lite saker. Har även suttit och dräglat över den "lill" prinsen jag har hittat så fin jag tycker han är, vi ska antagligen åka och kolla på honom i veckan:) hihi gissa om jag är glad? Så får man hoppas på de bästa mamma kanske bli kär med;D som hon blev med Chesie:D Hihi jag får la hitta på nått;P men men.


Just nu sitter jag och kollar på Djur polisen i sydamerika. Jag fattar inte hur man kan behandla djur som vissa gör. De är helt jävla sjukt. Jag skulle bli het tokig om jag va den som skulle ta hand om de. Asså man vill ju bara skuta dom som gör de! Åhh jag blir så frustrerad! Men men nu ska jag kolla klart.

Love Yah


Film:D

Kollade på dessa filmer igår. Båda är så sjukt bra!! Jag ÄLSKAR DOM! vet inte hur många gånger jag har sätt dom nu;)







Har du inte sett dom? GÖR DE!

Sjuk!

BLÄ!! Jag hatar att vara sjuk har feber ont i halsen kan inte ätamitt huvud käns som om de kommer sprängas eller trilla av. Vet inte vad jag ska säga ska kanske skriver lite senare om jag blir piggare. Ha en bra dag<3


Blää

Sitter här och kollar på tv. Har sjukt jävlla ont i halsen! jag kan inte sträcka på haksen för att de gör då jävla onte. Kan skratta men de gör sjukt jävlla ont!! Btw ingen som har 75.000 och ge mig(A) haha ne men jag ska ring på den lilla snyggingen i morgon och prata med henne så får vi ser hur de blir;P Hoppas på de bästa;D har även varit och litat lite jobb idag kanske har två napp men vi får la se med de med;P hehe. Men jag börjar jobba med rodd skolan igen på Måndag. Segt med jag har juu Philip så de ska nog gå;) hehe. Hoppas bara de blir bra väder så vi kan sola lite;D hehe. Men jag hoppas även att de blir lite mer barn så vi kan ha min roliga 5 kamp;) i och för ses tror jag inte de för dom har anonserat ganska dåligt men jag får pengar så jag är nöjd;P. Hehe. Ne nu måste jag ta min 5 kop te för denna kväll och gå och sova. Men finns på mobilen love yah<3


(A)

http://www.bukefalos.com/r/showentry.php?e=107545&catid=searchresults&searchid=1814742



Ge mig!!! jag är KÄR!!! så sjukt fin är han!


)

Såå

Så där ja nu bär de snart av in till polisen:) hihi:D jag kommer vara livrädd;S men de ska jag nog kunna överleva får vi väll hoppas;D








Ses på stan;P

Love yah<34

Duschen

Ne nu ska jag röra mig imot duschen sen ska jag gör mig i mordning och ta en tripp till polisen. dom har fått in nått som tillhör mig:) hmm undra va de kan vara hoppas de är min plånbok:) hihi ne nu får jag snabba på:) ska ni in till stan ikväll eller? ring eller smsa om ni vill se mig haha;D aa men ha en bra dag

Love yah<3



DKNY!


DKNY väska för $225.00 =) nån som vill köpa till mg?

Film=)

På kvällen så kollade jag och Matilda på film=) vi kollade på dessa filmer=)










Sen kollade vi även på Itaket lyster stjärnorna och fjorton suger;P

16 ÅR!

Igår fylde jag 16 för er som inte viste de. Jag hade en underbar dag med mina kompisar vi badade lte grillade åt tårta och snackade=) hihi älskar er brudar<3 såå hilma goa! Och tack för dom fina presenterna<3 gulliga<3 För utom de så hände de inte mkt för utom att de ringde stup i kvarten så va de lungt;P men här kommer lite bilder på vad jag fick;)


Visst är den fin=) tack mamma<3


Trosor av Karin:)

Godis=) från karin<3

Skål från Emma och Linn

Ett linne av Elin<3

En lock tång av Mamma<3

Kreta!

Söndag!

Vi gick upp vid 5 för att ta taxi vid 6 tiden upp til flyget=)  så fixade vi i mordning oss sen bar de av till Arlanda. Där fick vi cheka in bagarset och då sen bar de in till gaterna där vi gick runt lite och kollade;P och rörde oss mor gate 16A så vi gick på flyget. Som skulle ta 3.5 timme, när vi hade flygit ca en timme blev jag helt kontig de snurrade i huvet och jag mådde illa svettades och frös, sen så gick jag på toa för att kissa så kollade jag mig i spegeln tjej som jag är;P hehe, men i alla fall när jag gjorde de insåg hur blek jag va såg ut som ett vitt lakarn! Hmm sen när jag kommer tbx till platsen säger mormor "Men Emelie du ser lite blek ut." jag bara "Lite? Ser ju fan ut som en vitt lakarn!" mormor bara skrattade;P men men. Sen när vi kom fram och skulle gå ut va de som att kliva in i en bastu såå sjukt varmt! sen skulle vi röra oss in mot där vi skulle hemta väskorna, så fick vi vänta ett litet tag men inte farligt. Så när vi fått de gick vi ut till bussen som vi skulle åka i 1 timme, där fick vi veta att de va 45 crader i SKUGGAN!! Helt sjukt varmt! Men men när vi väl kommit fram till hoteler så va de bara att byta om och lägga sig i poolen och sen steka i solen;) hehe. Sen på kvällen va ni ute och kollade runt lite på standen mm;)


Måndag!

Idag gjorde vi inte mkt vi gick upp vid kanske 10-11, jag och Ted släpade oss ner till poolen och la oss och solade lite badade lite, sen vid lunch så gick vi till resturangen på hotelet(inte den finaste) men dom hade okej mat. Så mormor och morfar åt Lunch medan jag och Ted åt frukost;) hehe sen när vi hade betalat och ätit klart gick vi till poolen igen=) sen vid kanske 7 tiden gick vi ut och skulle äta, så skulle vi till en resturang som vi hade kollat in dagen innan, jag kan säga att vi gick en omväg som hette duka efter som mormor inte ville lyssna på mig med vilken väg vi skulle gå, sen när hon kom på att vi inte skulle komma mkt längre på den vägen ville hon vända "Ja men de är nog en bra idé lilla du." A men vi vänder och går tbx, sen om vi till ett väg skäl där de gick en väg upp och en rakt fram, då pekar mormor uppåt oc säger "Men Emelie dit upp ska vi väll? den låg ju uppåt?"(Vårat hotel låt på en höjd och "stan" låt NERÅT! Så tar jag på mig min vuxna ton" Ne men lilla mormor kan du lyssna på mig nu så kommer vi rätt." "Ja gör de mormor lite på oss nu, säger Ted" Efter mång om och men gör hon och morfar de, så jag och Ted börjar led dom ner måt "stan". Nör vi väl är nere tittar mormor på mig och Ted så säger hon "Hur hittade ni hit?" Jag svarar" ja du mormor de är inte så stort här så de är inte så svårt." Mormor tittar på morfar och säger "Men Göran de här skulle vi ALDRIG ha klarat utan Emelie och Ted." Morfat svarar "Jo då! jag visste vart vi va hela tiden" HAHAHA han höll med mormor om om vägarna hela tiden;P Sedan satte vi oss och åt de va väldigt gott. Hehe morfar fick en nån vik flasa som han tyckte va väldigt speciel som han SKULLE! köpa! ch jag och Ted bara ÅHH NEJ! men aa han frågade i alla fall om han fick de, kyparn skulle kolla då slog vi vad om svaret han och jag, han sa att han skulle få köpa den men jag sa att han inte skulle de. A men vi satte 50 cent;P Och vem tror ni hade rätt? Joo jag! haha. Men men mätta och klada rör vi oss där ifrån och tar en taxi hem och går och lägger oss.

Tisdag!

På förmidagen så låg vi vid Poolen till typ 2 sen gick jag mormor och Ted ner till stranden där de gick jätte! höga vågor som jag och Ted roade oss i ett tag=) sen gick vi upp till mormor igen och solade ett tag. Sen vig 5-6 tiden rörde vi oss hem igen. Vi bytte om och gick ner och skulle äta på en resturang som hete Cassandra, reseledaren hade sakt att dom hade gätte god mat där, men vi tyckte inte de va nått märkvärdigt så men men vi hade de mygigt i alla fall. Sen gick vi och skulle kolla runt lite sen vikna vi till oss en taxi och åkte hem. Mormor och morfar gick och la sig men jag och Ted va inte så trötta så vi skulle gå ner och spela biljard men de funkade inte sen så skulle vi spela nått png pong spel men de funka inte heller så vi hittade på nått annat men sen gick vi ner dit igen för att snacka lite, tror ni inte de stog når och spelade ping pong spelat då eller?:@ haha men men sen gick vi upp och la oss, Mysig dag:)

Onsdag!

Även idag gick jag mormor och Ted ner till stranden vid 2, de va höga vågor denna dag med så jag och Ted roade oss lite. Sen helt plötsligt kollar Ted konstigt på mig "Vad är de?,frågade jag" "Jag hade min plånbok i fickan, jag fångade den när den åkte ur!" Haha ja vad säger man;P så vi gick upp med den till mormor ochhan talade om vad som hänt mormor fick nog en lite hjärt atack;P men hon log i alla fall;) men aa vi badade lite till solade en massa och sen rörde vi omm upp mot vårt hotel igen. När vi väl fixat oss vid 8-9 så skulle vi går till en resturnag som hete Nymfie men de va helt fult så vi gick till den mitt emot. De va väldigt fint där:) mormor och morfar drack vin kanske lite för mkt för dom blev "lite" glada haha;D och ganska vingliga, så jag och Ted fick leda! dom ner till stora vägen där vi vinka på en taxi, när vi kom hem va dom helt slut men skulle promt ta en drink i baren;P så vi tod en drink med dom sen gick vi upp och la dom;P sen när vi kom ner till baren igen kollade en tant på mig och sa "har ni lakt dom gammla nu?" "Haha aaa de har vi, svarar jag" A men jag och Ted hittade inte på nått specielt denna kväll snackade och hade roligt;P


Torsdag!

Idag va vi väldigt trötta hela högen så vi stannade vi poolen hela dagen, men de va sjönt de med:) sen på kvällen när vi skulle ut  så gick vi till en nu liten resturng som Ted hadde kollat in;) den va jätte mysig och de smakade väldigt gått min mat i alla fall;). Denna kvällen hände de inte nått specielt den va väldigt lugn:) så den är inte så mkt att skriva om;)

Fredag!

Även idag va vi helt slut så de ick bli poolen idag med, jag och Ted låg i badet och hade de skoj;) sen så kommer mormor och frågar "Ted? har du nyckeln?" "Ja jag har den i byxan" så känner han efter och jag får samma blick som jag fick två dagar innan;P den va borta! haha så vi gick runt i poolen och letade ingen nyckel! mormor sprang runt och letade, sedan gick ted ner till reseptionen och kollade om den hade kommit in där. Och jajje men de hade den=) haha han har sån tur i oturen;P På kvällen gick vi ut och åt de va mkt gott kommer inte ihåg vart de var men de va bra i alla fall. Sen på kvällen satt jag och mormor och morfar oc Ted vid baren och snackade lite:) mkt mysigt:) sen va de sängen som roppade på mig och alla andra;D


Lördag!

Chill dag vi packade och badade om vart annat! Sen på kvällen så fick vi äntligen prova Nyfie, de smakade väldikt bra:D och vi satt och pratade om veckan som gått mkt mysigt:) När vi ätit klart och så så rörde vi oss hemåt:) gick till baren och drack lite;P Sen va vi helt slut så de fick bli sängen och nör vi skulle sova så hade Ted sin väska på sängen med han ny inköpta Smirnoff i. Så lyfte han den på nått konstigt sätt så den trilla ut och gick i 10000 bitar:/ så vi fick plocka upp alla bitar sen va de bara att sova;)



Söndag!

Hände ingen ting för uton att vi åkte hem;) Tack för en underbar resa mormor Ted och morfar<3 Älskar er<3

Tankar!

När jag ska sova så ligger jag och tänker en hel del;P vet att de är många som gör de, man ligger och tänker igenom de som har hänt under dagen. 
 
Men igår hade jag väldigt svårt att somna och då började jag tänka på mitt liv, jag och mormor satt och snackade om de, och då sa hon att de är otroligt att jag sitter här idag och mår så bra som jag ändå gör. Såå sa morfar ja tänk Emelie så stark du har blivit tack vara allt de.

För er som inte vet hur mitt liv har sätt ut så får nu fortsätta undra för de går inte att beskriva här. Men ni som vet de säger att ni stöttar mig jag vet att ni gör de, men de är sårt att fatta hur jobbigt de igentligen va och är en idag!

Men de jag skulle komma till var, att de är igentligen kanske konstigt hur jag kan ha blivit starkare av de, eller kanske inte, men på 7 år fick jag en erfarenhet som tar rätt många år att skaffa dig de tar kanske 10 år för dom flästa men jag fixa de på 7. och jag gjorde de frånatt jag va 3 år till jag va 10, och då fick jag upptäcka sånt som jag skulle tyckt va "spännande"  nu, men nu tycker jag de bara är töntigt och onödigt. De är ganska sjukt igentligen;)

Men jag ska nog kunna få nytta va allt nån gång;P



Bilder och beskrivning från kreta kommer;P


Therese Johansson Rojo

Detta är helt jävlla sjukt!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5386735.ab

Sverige

Hemma i sverige nu men jag skriver om min resa i morgon!

RSS 2.0