Bajs

Holla fukers

Här sitter jag och snorar,hostarnoch mitt huvud dunkar söder! fitta jag håller på att bli sjukt igen! JAG VILL INTE! men vad ska man göra, jag ska ju vara men Emil i morgon med, åhh så är jag sjuk, kommer typ smitta honom igen och de vill jag ju inte.

Men vad ska man göra;) Så vad ska ni hitta på idag då? själv ska man vara hemma med Lollo efter som mamma och Peo ska iväg på någon skit, så vi ska vara hemma men Chivas och kolla tv;) Jaja nu ska jag hitta på nått eller hosta ihjäl mig;) ni märker hur de går;)

Love Yah<3Tycker om dig(L)


MohahaJAG HAR TRÅKIGT!


Ännu en dag=)
så sööta

hmm:)

 


<3<3
Tycker om dig<3


Smör

Ja heej på er! Dagens rubrik är sponsrad av Jöns=) men men.

Sitter här i skolan våran matte lärare är sjuk så ni kan ju gissa hur mkt vi gör på en skala. Men de är chill, om typ 10 min är de lunch käka sedan blir de foto studion ett tag ta en massa nya bilder=) fett nice:D men aa  ni ska få lite bilder där ni starkt klommer se vilken nivå vi lihger på i skolan haha de är fan illa! men men.

Så vad händer idag Lovers? själv ska man hem och passa hunden sedan tror jag att jag ska till emil men vi får se, han ör ju sjuk så a. men de ska nog lösa sig ska ni se=) de är för ölvrigt jag som har smittat honom=) fan va bäst jag är ingen som lýckas kommer jag där och han bli hur förkyld som helst! bäst jag är ELLER!

Ne nu ska jag vara med mina sjuka kompisar hör, den ena sitter och kolla på Kenny Starfighter och hoppar på sin stol, den andra försöker sitter och äter kitt katt och försöker bli hyper, den trede studar som FAN!, den  fjärde blåser bubblor och tigger utav den andra, och så till sist den frmte hon läser sex bloggar!

Jaja ni fattar vilken nivå vi är på här, jag antar att jag inte behöver gå in på mig!! HAHA ja för mig känner ni jue! Ne nu ska ni få lite bilder att glå på!


Hmmm!

Här har vi då våran egen Jöns


Våran egen nörd

Och så har vi ju oss


Fredags mys=)

Nuär de dags för fredags mys joppas inte föräldrarna stör;) eller vad söger du Emil?;)

Ja ha så vad ska nig göra ikväll då? själv sitter man och väntar på Emil som kommer hir vid halv 7 tiden. Nu ska jag kolla lite jul klappar:D Hoppas alla får en bra dag:D 

Love Yah<3


Ja ni får slå mig

Förlåt jag vet jag vet jag har inte uppdaterat, men jag hinner inte med detta! men ni ska få en uppdatering i alla fall=)

Måndag: Var i skolan efter de åkte jag till Emil va hemma hos honom och myste, åkte hem någon gång på kvällen.

Tisdag: Vad gjorde jag i tisdags? jo jag skulle ta svin spritan med de blev inte så så kanske ska göra de i morgon, sedan va jag hemma och jobbade lite med företaget. Sedan på kvällen blev de träning.

Idag: Skolan. Sedan drog jag till emil för vi skulle kolla film 17:30 flickan som lekte med elden. Den va riktigt bra tyckte vi båda:D så nu blir de att vi går på trean med;P fett nice, så nu sitter jag här hemma och skriver upp skolor till i morgon. Men nu får de vara nog, jag är så jävlla trött! så nu blir de sängen för min del! Ha en bra kväll=)

Love Yah<3


Vi<3
11/11-09


=)

Jaha hör ni, då var de söndag IGEN! jag kom nyss hem har sovit hos emil i natt:) hehe mys som fean:) så nu är de bara att längta till onsdag! får vi la se vad vi ska hitta på då:D men de kommer bli nice jag LOVAR!:) ni får en "djupare" beskrivning av helhen i morgon i solan=)

Love yah<3


Tycker om dig<3


Hello

Hej på er söta ungar=)

jag har varit lite dålig på att uppdatera;P ledsen över detta. Så de får de bli ändring på=) men jag hinner inte skriva måste plocka i hop min saker ska nämligen till min lilla pojkvänn emil=) se visste ni inte! jo minsan! 11/11-09 de ni! han är en av dom underbaraset männiksorna ska ni veta! så nu ska jag dra hem till honom så ska jag nanna där=) kommer bli en lyckad kväll de vet jag! aja måste rusa! ha en bra kväll pussar<3

Love Yah<3


Så här ser jag ut idag då;)

 


Tårtor

Hur coolt är inte detta `då? alla bilder är tårtor!

Jag måste säga att vissa ser riktigt ekta ut=)


Tråkigt eller VAD?

STEG 1
Namn: Emelie

Bor: Borås :(
ögonfärg: Blå
Hårfärg: ljust blont
Skostorlek: 40
Höger eller vänsterhänt: höger


STEG 2
Skor som du bar idag: röda tommy hilfiger
Dina svagheter: Hmm min snäll het på ett
Rädsla: Mörker, läskiga människor


STEG 3
Första tanke när du vaknar: Jaha ny dag nya äventyr! HAHA trodde ni på den?
När somnar du: när jag lägger mig i sängenSTEG 4
Pepsi eller Coca Cola: cola
McDonalds eller Burger King: Mackedonals
Adidas eller Nike:
Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea
Choklad eller vanilj: beror på vad de är iSTEG 5l
Duschar du varje dag?: ja
Röker du? NEJ!
Tror du på dig själv?: jaa klart! 
Kommer du överens med dina föräldrar?: jo

STEG 6

Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol ? Japp
Rökt?: NEJ
Shoppat: ja
Ätit en hel ask müsli?: nej
sushi?: nej
Stått på scen? nej
Skejtat: nej
Bakat?: JA

Stulit? nej
Kramat någon?: JA!

STEG 7
Har du någonsin....

Däckat eller Svimmat:? nej
Blivit nerslagen?
nix

Busring någon?: ja ?
Gjort något som du ångrade?: självklart
Fått IG i nått ämne eller på något prov? haha liote för många kanske
Kastat en sten på nån ruta?: nepp

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn? Maxemilan
Hur vill du dö? Smärt fritt
Vad vill du bli när du blir vuxen?  Polis eller veterinär


STEG 9
Vilka människor du skulle ge ditt liv för? Matilda,Karin och mamma=)
Antal CD-skivor du äger? ingen?
Antal piercings?: öron
Antal tatueringar?: det kommer...
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: hmm några;D

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: Massor?
Vad ska du göra i vinter?  Massor?
När tar du studenten?: om 2 år
Vad gör du efter gymnasiet? jobbar sten hårt och tjänar multum :O? eller plugga vidare
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? jag tror de men jag vill vara reseledare ett tag med!
Vad händer till helgen? Vänner!
Vad vill du helst göra just nu? pussa på nån ....

STEG 11
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Hur dom går, ansikte och hår typ kläder
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Hnmm har ingen aning
Vem är den perversaste person du känner? MATILDA!
Hur många gånger har du varit utomlands?
typ varje år sen jag va ass liten
Vilket land är bäst? Oj jag har ingen aning, men ett av dom ställerna jag har haft roligast på är nog österike med rodden, eller någon av resorna med mormor, morfar och Ted!


Tisdag eller?

TJAO!

Nu sitter jag i skolan GUUUUUUUUD va ovanligt! sitter här och leker lite med min desaign men den får vara kvar som den är jag ska ändå börja på en ny blogg snart;) ni kommer få veta vilken de är när jag byter så de är lugnt=)

Ni fattar inte vilken träningsvärk jag har! va och tränade på Öss igår, kul att träffa alla igen, och GUD va hemskt de är att träna när men vet vad man har kunnat men inte kan göra nu! tycker värkligen inte om den känslan! hoppas inte jag börjr känna som jag gjorde innan när jag endast kunde slapna av var när jag hade fått tränat, jag villl inte dit igen. Ne nu kanske jag ska göra lite;D jag lär ju skriva ikväll eller lite senare på typ svenskan eller nått i den stilen. i hörs!

Love yah<3


I know you love me

Jag har inte skrivit på hela helgen, jag har inte orkat;) eller inte hunnit man får se de hur man vill=) men men jag har haft en lugn helg endå mot va de brukar vara, jag va hemma hela fredagen de va länge sedan de va så, sen på lördag kväll drog jag hem till Matilda,Lena, Fanny och lyx lenart, haha, upps hoppas inte han läser min blogg men de tror jag nog inte han gör;P. Men de va en härlig kväll, Sen på södagen åkte samma personer för utom att vi bytte ur lyx lenart mot mamma;P såkte vi och bowlade, gissa vem som vann??

Ne nu ska jag göra om lite foton! vi hörs den!

Love Yah<3


Jag lever mitt liv på mitt sätt!

Hola hi 'njatjeta γεια

Hej på 4 olika språk kan ni gissa vilka?

Kom nyss ut ur duschen mitt hår har fått bada i sivler shampoo ska vi se hur de blir;D

Vet ni vad jag har komit på, jag pallar inte bry mig om vad folk säger eller tycker om mig. Jag lever på mitt sätt, och ni kan kalla mig hora,slampa,slyna eller va fan ni vill. Jag tar inte åt mig. Jag har lärt mig lägga undan saker som fälk säger. A de va igentligen bara de jag had eatt skriva idag nu ska jag nog sova! Ha en bra kvälla!

Love Yah<3


Bra dag?

Okej denna dagen SÖÖÖÖÖÖÖÖÖG! jag har inte sovit nått i natt kommer typ inte göra de i natt heller! Om vi inte kan ta och lösa detta nu! men du värkar ju inte "kunna" snacka med mig! Blir så tröt tpå killar som håller på och velar fram och tbx, Ne jag ska inte skriva ut de här för de tycker jag är dålig stil! så jag tycker att EMIL! ska ta och logga in på msn eller smsa mig så jag kan ringa dig!

Men men idag har jag inte gjort NÅN ting! legat och kollat film bara! så segt men min kropp och mitt HUMÖR behövde de! Asså jag pallar värkliugen inte skriva idag! så hej då!
Killar!

Killar i borås är fan sjuka i huvet? vad är de med er? är alla här gjorda för att leka med tjejer eller? Är de någon som inte är de så får ni FAN ta och säga till för då är de ett under!!!!

Jag skriver mer sän skla städa klart nu=)


:@

Sitter i skolan har mig 20 min rast nu, har haft matte. Jag har räknat på bra faktiskt men jag har så SJUKT! inte i mitt huvud och de är för att jag är så sjukt jävla förbanad! Jag har inte sovit en blund i natt! har sittit och typ sksat för att jag har varit så ARG! jag tänker inte på in på Varför, dom som vet vet men ni andra a får la fråga om ni ska veta men inte säkert att alla får. Ne nu kan inte jag skriva mer jag är så JÄVLA ARG! Matilda vi måste ses! du är typ den enda som kan lugna ner mig nu!!!!

Aja hoppas alla får en bra dag:D De kommer INTE! jag få!!

Love Yah<3

 


Hola:D

Heeeeej på er underbara läsare:D

Har ni haft en bra dag? De ha jag i alla fall=) har varit i skolan som vanligt. Sedan hemma och vände typ, lastade in en massa skräp i bilen åkte till Rid huset skrev under papper om stall platsen som vi får den 1/12 men efter som hon vill att vi ska ta honom i helgen så ska vi åka upp och höra med Ann-Sofie om vi kan stå uppe hos henne i en månad så  morgon där de av upp till henne:D

Ne vet ni vad? jag hinner inte skriva mer just nu för jag ska städa sedan duscha och sen kolla Andra Avenyn och sova;P måste gå och lägga mig tidigt i morgon jag har nämligen matte prov i morgon bitti så måste vara pigg!=) hmm undra hur de ska gå;P Men men de löser sig nog ska ni se.

Ne nu måste jag dra mig! finns på mobilen!

Love Yah<3


Snygging;P


Haloween!

Om de är någon bild ni vill att jag ska ta bort får ni säga till:D


Så såg jag ut!

Så här såg jag ut idag då!


Tröjja: Skolan
Legings: Nelly
Linne: Gina

Ja du!


Dagen

Jag ha då va men hemma efter en hel dag med Matilda:D Hihi gulliga lilla du:) Sitter och väntar på bilder från henne nu=) Så vad har ni gjort idag då? Haft en bra dag hoppas jag i alla fall:D DE HAR JAG! Gud jag är helt slut så nu blir de nog snart däcka i sängen eller framför TV:n, ja okej bilderna från i lördas ska komma upp först=) sen däckar jag:)

Jag måste bara säga att jag är så SJUKT JÄVLA ARG! Innan när jag va ute med Chivas(min hund) så kom några killar gående (känner dom sen innan), så när dom går förbi stannar Chivas och kissar, då lyser dom honom med nån jävla grön laser lampa i ÖGONEN!
jag vänder mig om och frågar vad han gör?
Killen svarar: ne inget!
Jag: nehe så du gör inget? du lyste ju FAN min hund i ögonen, han kan fan bli blind!
Kille: Höhö förlåt då.
Jag: A men de ska jag säga till dig med om jag lyser dig i ögonen!
Jag vänder på klacken och går vidaren, killarna går in där dom bor. Sedan hoppas Chivas till igen an den gröna lampan, jag vänder mig om och tittar på dom. Går en bit till så lyser dom igen och Chivas hoppar till och sheller till för han blir så rädd.
Jag: VAD I HELVETE ÄR ERAT PROBLEM?
Killarna lysser igen, jag lackar ur och springer mot dom och dom kutar rakt in i huset!

Asså seriöst hur omogen får man lova att vara? dom lyser på min hund och GARVAR när han bli rädd! de är nästan så jag går dit i natt och skrämer SKITEN ur dom jävlarna sen ska jag stå och ASS GARVA! Hur roligt hade inte de varit då eller?

Aja jag ville bara säga att alla jävlla töntiga tånårs killar VÄXUPP FÖR FAN!
!


Skola IGEN!

Jaha då va de skola igen, sitter här, vi har luch börjar om 5 min kom jag på nu. Då ska vi ha media produktion. Så nice:D jag älskar de! Ni fattar inte hur SEGT de är med skola nu igen, eller jo de gör ni altagligen efter som dom flästa är i min ålder i alla fall. De måste ni hålla med om att de är segt med skolan. Sen måste jag säga att jag inte tycker om höst lovet! Man kommer t.bx efter sommar lovet och börja komma in i rytmen ordentligt så kommer de ett LOV! visst de är sjönt men jag hade hälder haft typ en väcka längre jul eller sommar lov, när man ändå har långa lov. Men men de är inte jag som bestämmer ch tur är kanske de;)

Så vad har ni hittat på, på lovet då? Själv har jag bara slöat och SOVIT, haha trodde ni på den? jag har sovit visst men bara till 11-12 typ, sedan har jag varit med kompisar var enda DAG! men de gillar vi! vad hade livet varit utan vänner? antagligen jävligt tråkigt!

Men den roligaste dagen va nog lördag och söndag. Vid 3 tiden drog jag till Paula när jag och mamma sitter i bussen och väntar på henne i bilen ringer Jöns mig och säger att vi måste vara hos honom vid 6 SENAST! CHIIIIIIIIIIIIIT! jag och Paula och Renée får skyna som FNA! men vi han med bussen och så vid 17:30 så va vi i Lokeryd för att dra hem till Jöns. Så va vi där ett tag och a jag vet inte vad vi gjorde. Sedan vif 18:30 tog vi bussen till Hillared för att dra till lokalen. Ja och där hände en massa men FAN va roligt vi hade jag och matilda,Paula,Sam och Jöns dansade som FAN! satan va ni är härliga:) haha måste bara lägga till att jöns är jätte sööt när han är full med;) så nu vet nu de:D Haha Men kort och gått jag orkar inte förklara mer här för urom att de va SJUKT! lyckad kväll! bilder kommer så fort jag fått dom från matilda:)

Hoppas ni har haft en bra helg:D

Love Yah<3RSS 2.0