Bajs!

Åhh ja är så jävla sur! orkar inte förklara kanske gör de i morgon när jag är på bättre humör-_- i skolan elr nått i den stilen;) men men nu ska jag krypa ner under tävket läsa lite sedan ska jag ringa  min söta underbara P och snacka lite med honom han kommer hit i morgon:D hehe de är jag sååååå glad över;) men men nu ska jag stänga ner! love yah<3


Cha cha:D

Hej på er lovers:) här sitter jag i skolan och ugglar! ne jag har så sjukt jävla tråkigt sitter och fin slipar lite på mitt anons blad ni får kolla på de snart och säga vad ni tycker;) men de blir kanske lite nice;) aa eller vi får se, jag kommer la inte bli nöjd men men.

Så vad händer idag då? jo kan ni gissa jag ska till stallet hmm ovanligt va? aa de måste jag nog säga;) haha sedan blir de gymmet med matilda och för hoppningsvis josefin! Jag skulle även behöva ta mig till en masör som kan göra något åt min rygg jag är inne i en sådan period igen! har så JÄVLA ont i ryggen helt galet asså! så detta måste jag göra något åt! anars kommer inte jag kunna röra mig snart:( de suger elr vad säger ni?;)

Ne nu ska jag tjata lite på Caj och hoppas att jag kan dra hem efter som jag är klar med allt=) stålt elr vad? haha ja men de får ni ta och stå ut med?! att jag är lite bättre en er;P mohaha!

Jaja nu ska jag göra klart de.

Puss på er!

Love yah<3


här har vi den;)


Depp:(

Hej på er! hur är de med er? har ni haft en bra helg? och ni som har haft sport lov har ni haft ett bra lov?

Med mig är de la okej, lite depp sitter hemma nu helt själv:( P har varit här sedan i Onsdags:D så mysigt:) men han bestämde han sig för att åka hem i morses när jag åkte till stallet:'( asså jag måste värkligen träna på de där med att säga hej då, de va ganska lugnt tills jag kom till stallet och stälde mig och mockade då helt random började jag gråta^^, ne fy fan jag hatar värkligen att säga hej då till någon jag tycker mkt om:( men men de är la kanske ett bra täcken eller nått inte fan vet jag!

Men jag har varit och tränat skiten ur mig nu så jävla skönt kände att jag behövde de, fokusera på något annat lixom. Så snart ska jag sova men jag väntar på att O ska höra av sig:/ får la se om jag somar innan:( ja ja

jag pallar fan inte skriva mer i morgon är de fuking skola:( åhhh orkar inte med de heller! aja skit samma!

Love yah<3


SKÖNT eller vad?

Hej på er de ett kort inlägg idag;) han en som blir sur på mig om jag sitter här men jag skulle bara tala om för er att jag lever och mår prima prima;P

Ne nu ska jag vara lite social!

Love yah<3


Dagens låt

Wet Wet Wet - Love Is All Around



Cha cha solten steker livet leker!

Kom hem för en stund sedan från min pappa och hans familj i sthlm:) har varit riktigt mysigt faktiskt:) Saknar er hela tiden dygnet runt, ni får aldrig glömma de! de va som jag sa till ebba igår innan hon somnar jag älskar dig Ebba, glöm aldrig de! Hoppas hon är medveten om de!

Men vad ska jag hitta på idag då? jo snart ska mamma köra mit till stallet ska rida lite hade jag tänkt känner ett stort behov av de nu! Sedan ska jag gymma med Matilda vilket jag med känner att jag behöver! sen ska jag sooooooova! och i morgon så ska jag inte göra något spc joo jag ska till tandläkaren jue-_- ja ja de är sådant man måste göra jue. Vet ni btw? de är bara 4 månader kvar tills min tandstälning är borta:D ni fattar inte hur jävla mkt jag längtar! ska bli såå skööönt!!

Upps nu roppar mamma, måste springa! men jag skriver lite senare!

Love yah<3


Jag älskar dig<3


God natt

God natt lovers nu ska jag sova ska tydligen bli väckt tidigt i morgon-_- aja får la se hur de blir med de;) ja ja

God natt dröm söta drömmar nu:D


Dagens låt

Rihanna - Good Girl Gone Bad


Denna låten är riktigt bra måste jag säga;)


I am so damn good

Hej på er små barn!

Hur har eran dag varit? min har varit as bra!:D chillat helda dagen! NAAT på apun fick dem två stora leveranser så har släpat in den skiten-_- men de va ganska roligt att märka och flytta och och så, men men efter de blev de ficka med Gabban Zeb och Matilda! va länge sedan jag träffa gabban OCH zeb;) ni är för goa ni två:D hehe men efter de så blev de stallet en sanbbis Lordano fick vila idag efter som han fick spruta igar;) Men i morgon ska jag rida jag behöver de, det är som en dråg jag måste till stallet för att kunna slappan av;) lite sjukt igentligen men så är de.

Jaha i morgon är de Onsdag två dagar kvar till lov och två dagar kvar till jag ska till pappa och träffa dem:) och en dag tills P kommer till mig:D hehe myyyyys:D Mer tänker jag inte skriva om de;) hehe men vad ska man göra i morgon då? jo jag kommer få spendera en MASSA tid i stallet efter som jag även ska ta hand om J är i Tahiland och steker den jäveln! ja ja vissa har de bra-_- ne men jag ska inte knälla har de inte så illa jag heller:)

Ne nu ska jag nog knälla lite på Peo tror jag var ett tag sedan jag gjorde de *HOST* 5 min sedan! ne men han har druckigt upp BÅDE min juice och min mer!!!! åhhh kul att han tänker så extremt mkt på att jag inte driker något annat!:@ ja ja.

Ha de bra Lovers!

Love yah<3


Pappa<3


Jag kommer altid älska dig vad som änd händer!<3 du är endå min pappa<<3


Dagens komentarer

Okej detta kommer nog bara ni som vet vem Ionell är;)

Ionell: EMELIE vet du? vi har fått digital rönken nu! (han ler som ett litet barn som har fått sin önskan att gå i uppfyllelse)

Jag: Ja men va bra!:)

Ionell: JAAA man kan vända och vrida på bilderna hur mycket man vill! JÄTTE ROLIGT!(ler gigantiskt igen)

Haha så jävla skön är han;)


Goo dag!

Cha cha Penisar! hur är de med er?

Med mig är de bara bra:D Hari ni tänkt på en sak? jag är väldigt dålig på att skriva deppiga inlägg;) eller de kanske är en bra sak, aja men de måste de nog vara. Men i alla fall, denna dagen har varit lika bra som alla andra i mitt liv:D I LOVE MY LIFE!

Idag var jag och paula på våran APUriktigt roligt vi är på zoo hörnan titta in någon dag i veckan vett jag!:D hehe men vi ahr de riktigt roligt:) men men sedan cvar Ionell hos mig idag med och vacinerade(staving) min häst, hehe han är så rolig (de kommer en komentar sedan eller snarare sitat). Ja men sedan efter de så drog jag hem och här är jaaag:D, ska snart åka till gymmet med matilda! så jävla duktiga är vi! vi har mage idag-_- kommer jag inte kunna skratta i morgon! Men men ska nog klara de med;)

Oj va klockan tickar iväg när man har roligt, nu måste jag rusa för att hinna i tid:D

Love Yah<3


TAGGAD!

cha cha bloggen!

Ni fattar inte hur bra jag mår! vete fan vad de är med mig men jag mår så sjukt underbart! kanske är för att jag ska träffa P i veckan? eller för att jag inte har skola på 2 VECKOR! eller för att jag har varit med matilda nästan hela dagen? eller för aa denna dagen bara har gått så sjukt jävla bra!!

Jag är sååå jävla bäst helt enkelt och nu SUGER! MOHAHA siken underbar mäniska Emelie är! åhh ni bara älskar henne!

Ne nu får jag ge mig, men asså jag är ledsen men jag kan inte skriva jag är så glad så jag kan inte sitta still tror jag ska dra ut eller nått i den stilen, typ dra ut och mulan nån gammal gubbe som är ute med sin hund! hmm de kanske man skulle ta och göra de hade nog varit roligt!

Aja orkar inte kolla igenom texten men I know ypu love MEEEE!<3

Love yah<3


ÅHH!

Jag vill värkligen inte sitta eller vara hemma ikväll! funderar stark på att duscha och sova! I morgon SKA jag ut!! PUNKT SLUT!


Nyårs filmenXD


bajs!

Nu sitter jag här i skolan! kul att mina kompisar typ lurade skiten ur mig. Aja skit samma palla bry. Nu är jag här i alla fall får se hur de blir idag alla värkar ass depp. Men HALLÅ! emelie är här! då går de inte att tjura XD så detta får de allt ta och bli ändring på XD

Ne nu ska jag berätta för dem att jag skämde ut mig för hela rese! KUL?

Haha nu vill säkert ni höra med XD Men i alla fall. Först när jag skulle in på rese så var dörrarna lite sega på att öppna sig så jag gick rakt in i dörren, jag ser hur några där inne börjar ass garva. Jag backar lite säger AJ SATANS FAN! och gör ett nytt försök! när jag har tagit ett steg in halkar jag! Sätter mig rakt på rumpan, och jag tänker vad i helvete? vrf ALLTID JAG? men aja jag är jag, tänk va tråkigt alla dör inne hade haft om inte jag hade kommit in där XD ja ja jag lever i alla fall.

Ne nu ska jag gnälla lite på Paulas musik;) hehe bara för att djälvas MOHAHA

Ha en bra dag gått folk!

Love Yah<3


Cha cha

Nu sitter jag här! har nyss ätit lite frukost! jaha och vad ska man göra nu då? får la bli att sitta här tills min buss går 11:19 men de blir nog ass bra ska ni se.

Men vad händer ikväll då? de är ju fredag och allt;) ja du jag och matilda hittar la på något vi har några bio filmer som vi vill se;) så kanske blir en bio ikväll med;) de hade ju varit nice men vi får som sakt se;)

Ne nu ska jag nog kolla lite tv;P men aa jag skriver säkert senare!

Love yah<3


Dagens låt

Har lyssnar på den hela dagen=)



Owl City - Fireflies


me<3torsdagar

Happ och nu ska jag skriva ner vad jag har gjort idag-_- legar i min säng och sovit till 14:30XD sedan flyttat mig till soffan legat där och sovit;) sen parlade jag mig till stallet fixade lite där. Sedan så fick mamma ur mig att jag inte mår bra att jag har piss ont i halsen(vilket jag haft i en månad nu) min ena hals mandel är hur jävla stor som helst-_- aja får kanske kolla upp de, men dem kommer bara säga att de är ett virus, men skit samma palrar mig nog till gymmet i morgon tror jag;) skiter i vad mamma säger.

Oj nu ringer P så ska snacka lite med den saken!

Ha en bra kväll gått folk=)

Love Yah<3


Dagens komentarer

Idag har jag faktiskt två;)

Jag: Så vad har du gjort idag då?

P: Ne jag gick upp vid 06:30 sedan vid 07:00 hade jag spinning pass, sedan hem äta skolan sedan träna hem äta och sedan träna igen!:D

Jag: DU SKOJAR MED MIG? DU ÄR FAN INTE KLOK!

P: Haha jo då, bara för du är slö?

Jag: JAAAG? slö? öhh nej de kallas att vara normal!
OMG!



P: Du är ledig i morgon va?

Jag: Ömm aa de är jag!

P: Aa men då ska jag ringa dig när jag går upp så du kommer upp i tid!

Jag: Asså NEJ NEJ NEJ NEJ! låt mig sova! min kropp behöver de!

P: Emelie du sover 10 timmar pär natt:O

Jag: Ja och? jag tycker om att sova!

P: Ja men då är de kanske inte så konstigt att du får stressa för att hinna med allt på en dag! om du ska sova bort halva!

Jag: Du är medveten om att du ör 19 va?:O du ska tycka om att sova du vet?! jag ska nog lära dig lilla gubben!
OMG! Fattar inte hur man kan vara sp pigg!-_-


Onsdag kväll

Då sitter man här igen ja.

Idag har de la inte hänt så där jätte mycket så finns inte så mkt att säga om dagen.

I morgon är de torsdag! Fy fan va jag ska sova! åhh ska sova hela dagen=) ska bli så SATANS JÄVLA SKÖNT!

Ne nu ska jag skriva dagens komentar åt er sedan blir de nog någon film och sedan sova;)


Love Yah<3


Hiho

Cha cha. Nu sitter jag här i skolan kommer få sluta snart för jag är klar med allt=) så bäst jag är eller?!:D haha ne men nu ska jag snacka med sussanne så jag får sluta! men take it easy fukers;)

Love yah<3


RSS 2.0