Trött som en bäver

Hej på er miffon.

Nu sitter jag här IGEN matilda lena och fanny har nyss åkt dem har varit här och ätit myyys=)

Så vad har hänt idag då? jo jag har varit i U-hamn med ingen anna än matilda och hennes familj åkte skidor med dem eller som P sa du menar lär matilda åka;P haha såå sööt är han;) ne men matilda blir duktigare och duktigare. Snart fån hon la åka med till Österike men de är en annan lite person som har bokan den biljeten i år med mig;P haha om vi är vänner då med vill säga men de hoppas jag VÄRKLIGEN!

Men men när vi satt i bilen hem sa jag till M åhh i morgon ska jag sova LÄÄÄÄNGE kommer jag hem säger mamma aa men Emelie då åker vi till stallet vid 10 tiden då? aa eller hur? och jag heter stig göran;)

Ne men nu ska jag ringa P tror han har somnat den bajsen:( han lovade att vara vaken:( jaja.

Ni hör säkert av mig i morgon med;PP

Love yah<3


Du är BÄST!


Hej på er små saker

Nu sitter man här igen hinner inte skriva så där jätte mkt för jag ska åka till u-hamn men Matilda hennes pappa och hennes syster. Så ska jag fortsätta min skid kurs med henne;P haha få se hur de går idag;) men hon sa ett åk i lilla sadan går vi över till stora backen;) duktig flicka;) haha. Ne nu ska jag sminka mig;) men vi hörs skriver ikväll och jag inte ska ut!

Love yah<3


Självförtroende?

Jag vet att ni tycker jag är BÄST!


God natt!


HAHAHAHAHA


God kväll:D

Hej på er:) nu sitter jag här, har nyss druckigt upp mitt te, kom hem från gymmet nyss;) Gud detta har varit en händelse rik dag!

Den började åt helvete blev väckt åt fan! men a efter de så gick jag ut med hunden sedan åt jag lite tog med mig Chivas till bussen och åkte till stallet. Där vi var i Ca en timme sedan åkte vi hem igen, jag var hemma i 10 min bytte kläder fixade håret lite sedan tog jag bussen tbx in till stan för att möta matilsa och jennie. Så gick vi och kollad enär matilda rakade av sitt hår=) Haha gick ni på den? ne men hon klipte sig i alla fall, sedan gick vi och kollade present till Jennies pojkvän som fyller år han fick en Älg och ett halsband. Sedan blev de knalle en stund för att kolla lite där(Jag har kommit på att jag tycker värkligen inte om kanlle! de är så mkt mysigare att gå i stan!) men men. Sedan när vi var tbx i stan gick Jennie till sin buss och jag och matilda gick till en skomakare för att hämta ut min väska. Måste typ dit i morgon med mina skor-_- jaja. Men efetr de blev de HM köpte ett linne och kläder till Ebba:D sedan blev de gina köppte en tröjja och efter de blev de ontyyig maat-_- fy på mig!

Efter detta blev de gymmet haha de gick la som de gick vi va ass flummiga båda två så aa. Men vi fick en del tränat i alla fall tur de! men sedan när vi kom hem då hände de gjäjer serni! ni får se i nästa inlägg jag LOVAR!

Men nu ska jag ficka de åt er sedan hmm prata med P som skulle ringa när han hade ätit klart för ömm 1 timme sedan;P jaja han har säker somat eller nått och han kallar mig slö:O

Aja sov gått folket!

Love yah<3


Upps

Hej på er tänkte bara säga att jag tänker på er men aa orkar inte skiva just nu. Idag ska jag in till stan och fixa en massa men jag skriver ikväll=)

Love Yah<3


God natt

Hej på er!

Hur har dagen varit? min har harit helt okej. Ne jag orkar inte skriva just nu håller på att somna ska lägga mig och läsa nu! men skriver i morgon när jag sitter i skolan:D

Love yah<3
Allt var så mkt bättre förr! vill leva om de igen och bara njuta!


Som sakt!

Hmm som jag sa innan så skulle jag städa men aa de gick ju inte så jäcla bra;) sitter här och håller på med korten jag ska ge till mormor;) så lär väll sitta här ett tag;) haha men men vad hittar ni på då?


Ne fy. men aa de är bilder på mig och mina kusiner när vi år små som jag fixar med;)


chao

Heej på er igen!

Nu ska jag ut med chillivippen som ligger med huvet i mitt knä och snarkar;) sedan ska jag städa på mitt rum hade jag tänkt mig, hmm får se om de kommer hända^^ tror inte de men aa man kan ju hoppas i alla fall;) ne nu ska jag röra på mig! ha en bra dag:D

Love yah<3


Älskar dig<3


Blondin skämt

Den unga söta blondinen blev irriterad när taxichauffören inte kunde växla hennes hundralapp och utbrast:
- Men, vad i allsin dar har du då växellådan till!?


Hur många blondiner krävs det för att göra popcorn?
- 20! En att hålla kastrullen och 19 att skaka spisen.En blondin kommer in till doktorn med en groda på huvudet.
- Jaha, vad kan jag hjälpa dig med? frågar doktorn
- Jo, det är den här vårtan i baken, svarar grodan.Två blondiner körde på en väg längs ett stort fält med vete när de såg en blondin i en roddbåt i mitten av fältet.
Blondinen som körde vände sig till sin kompis och utbrast:
- Det är såna som hon som ger oss rykte om att vara dumma!!
- Jag vet, och om jag kunde simma skulle jag personligen simma ut och dränka henne...En blondin stannade till vid en Coca Cola-automat, stoppade i pengar och ut kom en burk med Cola.
Hon sken upp och sprang iväg för att hämta mer växel. Pengar stoppades i och burkar trillade ut.
Då kom det en brunett och undrade om hon kunde komma emellan och få en burk.
Blondinen vände sig om och fräste:
- Håll dig undan, ser du inte att jag vinner!


Alla Barnen....

Alla barnen gillar godis utom Mark för han gillar knark.

Alla barnen dricker saft förutom Cissi, för i hennes glas var det kiss i.

Alla barnen hade kul på festen utom Pål  han drack metanol

Alla barnen spelar golf, förutom Meg, hon är peg.

Alla barnen åt karameller utom Pernilla för hon la in en prilla


God morgon!

Sitter kvar i sängen nu funderar på om jag ska ta mig ur den och äte lite;) har ÄNTLIGEN fått tag på P!! var lite orolig där ett tag. men nu så=)

Så vad händer idag då? ska vara hemma hela dagen sen blir de stallet, får se om jag orkar tida lite idag jag har kvar min jävla feber-_- men den ska la hmm gå bort om ett år eller två;) Men något gymm blir de inte för mig idag:( Sorry Matilda:( men på frdag så kan vi nog gymma eller så struntar jag i om jag har 100 i feber då SKA jag gymma innan min kropp spricker! så är de bara!

Ne nu gnäller min hund på mig han vill gå ner och äte frukost så får la palra mig ner med honom-_- hade hälder legat kvar en stund till. Men så blir de inte!

Ha en bra dag gått folk och hoppas ´de händer många roliga och nya saker i era liv:D

Love yah<3


ÅHHHH

Ne nu är jag trött på detta du ringer inte smsar inte! nu går jag och lägger mig! ringer du när jag har somat så jävlar då kommer jag inte vara nådig! blir ingen skola för mig i morgon heller efter som jag har ont i hals och mage och har feber! de kan gå och döö!!

God natt!


Är allt imot mig eller?

Min mobil hänger sig datirn gpr segt! + att facebook FUCKAR ur!!!! PALLA MED DETTA?!


(ni får allt ta och stå ut med mitt humör! That´s mee!!!)


Dagens komentar

"Mamma - EMELIE FAN ATT DU ALDIG KAN PLOCKA UNDAN EFTER DIG:@"

"Jag - Vad är de nu då som jag inte har tagit undan?"

"Mamma - Högtalarna vid tv:n"

"Jag - Ja men jag sa ju innnan att jag har kollar på film? och då använde jag dem. Så han jag inte ta undan dem nu innan vi ska åka!!"

"Mamma - Ja men du kunde ju tagit in dem innan!!!"

"Jag - Öhh vah? ska jag lägga undan högtalarna innan jag kollar på filmen, och sedan sitta och gissa vad dem säger?"

"Mamma - Ler och muttrar något och går"

Ibland undrar jag hur hon tänker^^


Men jag älskar dig endå<3


Dagens låt

Mariette Hansson-Dear mister president


Läppar

Som ni vet ÄLSKAR jag läppar så här ska ni får några mummsiga bilder=)


Emelie Funderar!

Jag har tänkt på en sak och de har med vårat hår att göra.

De är inprensip de viktigaste man har. Många fixar sitt hår efter humör. När man är trött eller sliten kansnke de bara blir en knut. Om man är på humör kanske värsta frisyren. Och hår färg? jag vet nog ingen av mina kompisar som INTE har färgat sitt hår, de enda jg har gjort med mitt är att slinga de, för jag tycker inte om den mörk blonda färgen på vintern. De är helt sjukt hur död hud han betyda så mkt och de är lixom de de flästa kollar på. Eller de är vad jag tror i alla fall. killar vad är de första ni kollar på? De är med någoot jag har funderat på tjejer kan diskutera de men kommer aldrig fram till något efter som killar inte talar om de-_-.

Så tjejer någon dag tycker jag helt enkelt att ni ska gå med helt ofixat hår och inget smink, våga vista ditt naturliga jag=)Denna söta ungen får avsluta


Cha cha

Hur mår ni idag? jag mår piss! har feber som tar stryck på mig. Höll på att svimma innan med-_- kul? men måste till stalllet och fixa snart i alla fall har man häst så har man. Men vad ska ni hitta på idag då? jag ska som sakt till staller och sedan hem och tycka synd om mig själv:( någon som vill muntra upp mig lte kanske?

Hmm någor som inte muntar upp mig är att P inte svarar på sms-_- han kannske inte vill prata mer med mig. Aja vill han inte de så visst, men så kan man ju fundera över. Ne skit samma de har inte ni med att göra;) haha. 

Ne nu ska jag lägga mig i min säng igen och kolla på någon bra film. Fast innan ska ni få ett Emelie funderar inlägg igen:)

Love yah<3


Sjuk och äcklig!


Jag smälter

Tror ni han har många tjejer efter sig eller?:O


Dagens låt

Denna killen kommer gå långt! han är endast 15 år och sjunger som en gud! och är redan käns över hela världen!

 Justin Bieber - One Time


Trött glad och borta

Åhh idag har jag tre saker som jag tänkye ta upp med er;)

1: Rullstols bundna! Idag när jag sprang till bussen fån skolan så var de en en kille som sitter i rullstol när han ska framåt bara snurrar hans hjul men kommer inte framåt. När jag sprang till bussen tänkte jag ska jag stanna och hjälpa honom och missa min buss, eller inte hjälpa och hinna med min buss? jag kan ju säga att jag var så jävla elak att jag sprang till bussen. Men asså jag tycker man borde sanda mer eller sätta på typ dubbar på hjulen eller något. Killen slet som ett djur för att bara komma över vägen:( tyckte de var väldigt hemskt att se. Men nog om de! så de nya är att sanda åt rullstols bundna!!

2: trevliga buss chofförer(stavning) Men samma buss som jag skulle ta idag till stallet när jag kliver på sitter de en kugge i förar stolen och ler ett brätt lende och säger "Hej hej" och då blir jag genast på bra humör när nogon säger så. Och kommer ni ihåg på nyår den buss choffören diggar jag han va såå härlig. Han satt typ halva buss resan och snackade i micken för att vi skulle ha en bra nyårs afton. Ne han gjorde nog en stor del av mit thumör han var så jävla härlig.

3: Idag när jag och Matilda var inne på Pressbyrån står de en pappa längst fram i kön och diskuterar om nått jävlla buss kort! men för i helvete kan han inte kliva undan och vänta lite när de såt typ 8 st och väntar på att ahn ska gnälla klart? ne åhh gud va sur jag blev sånna människor är så störande!¨

Men nog om mina ider och funderingar nu. Idag har jag varit i skolan. Men fick sluta två timmar tidigare efter som jag var klar med allt vi skulle stud? haha nej nej jag jobbar bara i skolan;) så jag drog till stallet, där de första jag ser är våra tre hästar som springer som IDIOTER runt i hagen och min häst går om kull?! kul åhh jag vet inte vad de är med honom! Men jag tänker inte mer på de går in och fixar allt i stallet. Sedan n'r jag ska ta in Lordano för att rida ser jag att han är kraftigt halt på ena bak benet?! KUL? ne jag blev så sur! + att han hade ett sår på ena fram bener som han själv antagligen gjorde när han gick omkull. Men efter stallet så drog jag ich matilda till gymmer. Ja och nu sitter jag här och funderar på om jag ska sova eller om jag ska orka vara uppe till 10 och prata med P?! hmm ne jag stannar;) stackarn trodde jag var sur på honom för jag inte hade hört av mig. Sorry men de har varit lite mkt med stallet idag.

Oj blev de ganska långt detta eller? aja skit samma vill ni läsa om mig får ni stå ut=) hehe aja nu ska jag kolla om jag har ett sår i min mun-_-!

Love yah<3 


Älskar er två<3


Anorexi

Som jag har sakt innan så när jag ska sova ligger jag oftast och funderar på saker och ting. Igår när jag hade pratat klart i telefon så la jag mig och funderade lite. Ocg de jag funderade på var Anorexi.

En av dem farligaste sjukdomen som finns. Man kan dölja de så bra. Men när de väl kommer fram så ser man hur dåligt en människa mår. Jag har lite halft haft de, men jag kom ur de själv jag vet inte om någon märkte det, men jag mådde almänt dåligt bara vi behöver inte gå i närmare på de.

Men jag funderade på hur kommer de sig att man får de? Är de att man mår psykiskt dåligt? eller vill man vara smal och snygg? men är de värkligen så fint? alla killar hur tycker ni att en tjej ska se ut i kroppen? Ni kan ju OMÖJLIGT tycka att de är fint när man ser ut som på bilderna nedan?

Ni får gärna skicka iväg ett mejl eller något med erat svar? och tjejer hur tycker ni att vi tjejer ska se ut? jag tycker inte det är fint när en tjej är smäl som en pinne(och neej jag är inte lebb eller bi jag är helt hetro) men jag kan ädå säga om jag tycker en tjejs kropp är fin eller inte.

Så nu tycker jag att ni killar ska tala om hur en tjej ska se ut i kroppen? Och tjejer hur ska en tjej se ut i kroppen?=)


Skolan

BAJS jag orkar inte vara i skolan!! jag gick ur glockan 6 idag fattar ni JAG? Tro de eller ej men de hände. Ne men nu börjar vi. Men jag kanske skriver sedan om jag pallar!

Love yah<3


Hej hopp gummi snopp

Ja som sakt hej på er. Jag sitter i skolan och cpar med mina kompisar hmm ni är störda vet ni om de? men aa jag tror igentligen att jag passar in väldigt bra;) haha ne men ni är för härliga. Nu slutar vi snart då är de lunch´. Sedan ska vi åka pulka eller nått i den stilen. Ne nu pallar jag inte skriva mer!

Ha en bra drag:D love yah<3


Dagens låt

Melody Club & Anna Järvinen - I Don't Believe in Angels2012

Ni har säkert alla hör om 2012 året då jorden kommer gå under och bla bla. Saken är den att jag tror på de en del men inte helt. Men nu har jag ÄNTLIGEN sätt den där himla filmen och den va nice. Jag diggade vissa efekter i den men de var även en hel del som var ALDELES för ovärkliga och dåligt gjorda, men de är väll lite det som är meningen med filmen eller vad vet jag. Men anars tycker jag den va riktigt nice, hmm jag tror att de är ranke med filmen att man ska tycka synd om alla människor men jag som har varit med Matilda en hel del har börjat få en hel del av hennes skadeglädje satt och garvade åt alla som dog och råkade illa ut. Men att That´s mee;)
Men slutligen jag tycker ni ska se den för den var se värd.


Helt död!

Hej på er förlåt att jag inte har uppdaterat er idag men de har varit lite mkt.

Mamma väckte mig vid 9 "EMELIE DU MÅSTE GÅ UPP NU OM DU SKA HINNA! jag flyger upp ur sängen och tar på mig rid kläderna. Åker till stallet fixar allt där lite snabbt okej hem kastar mig i duschen och fixar mig bla bla. Sedan blev de rally till Rese för att hinna med min buss jag han PHUU tänk om jag hade missat den hade P blivit glad då hmm NEJ?! men väl i gbg träffar jag P en riktigt rolig snygg snäll söt mysig kille. Har varit med honom hela dagen vi har ätit snackat kollar på bio 2012. Hmm går en MASSA mina ben är helt slut.

Men men så i morgon så drar jag till Sthlm för att gratta min söta lilla mormor som fyller ALDELES för gammal! jag vägrar inse att hon börjar bli gammal och morfar med! hur ska jag kunna klara mig utan er två som har tagit han om mig när allt var som jobbigast i mitt liv? ucha ne jag ska inte ens tänka på det. Så i morgon blir de till att kliva upp vid 8 tiden åkaa till stallet sedan dirr efter de till Sthlm efter som vi ska dit och sedan tbx. MMycket bil åkande i morgon men de gillar vi. NAAAT.

Men nu ska jag skriva en några rader om 2012 till er men de kommer i nästa inlägg!

Love Yah<3


I can only live in a world where you live


Låter som om jag är kär men ni fattar inte hur jävla mycket denna bruden betyder för mig!


23:55

Jaha nu sitter man här igen, jag borde nästan sova nu. Ska upp ass tidigt i morgon för att honna åka till stallet måsta göra om Lordanos hage med så han kan få komma ut. Jag känner mig så hemsk när jag låter honom stå inne. Men idag har han faktiskt varit ute och hållt sig I hagen för fösta gången på typ en månad käns de som men igentligen bara två tre veckor aa de är ju typ en månad. Men skit samma.

Men vrf ska jag upp så satans tidigt då? göra hage kan jag väll göra senare med eller?:O jo visst kan jag det men de är på detta viset att jag ska träffa P i gbg i morgon så ska vi kolla film:D nice bajs! Vet inte vilken de blir men antagligen 2012. Men vi får se:) Ne nu ska jag sova!

God natt hoppas alla har haft en bra fredags kväll och dag:D de har jag haft i alla fall lugn men skön!

Love Yah<3


My Sister's Keeper

Ni måste kolla på denna filmen så fin och underbar! åh herre gud mina ögon svider man lipar sönder;)


Rihanna - Russian Roulette


ÅHH GUD!

Hmm jag fick rycket idag när jag var inne på godis källarn. De börjar när jag kommer in står han som äger ladan och hans som står och GLOR på mig. och säger HEJ men ett lende upp till öronen! jag sara "ömm hej?" sedan när jag står och plockar mitt godis står de även en pappa och hans dotter och plockade godis och han står framför mig hela tiden och ska lixom ha de som han inte når för han måste sträcka sig över mig! och vara så jobbig som möjligt. Till slut ytar jag ett steg tbx då tittar han på min fnyser och ställer sig FRAMFÖR mig så jag inte kan flytta på mig. Mitt i allt detta kommer de in en tanat och skriver några siffror. Gubben i kassan glor på henne. så säger hon igen "ja men jag ska ha ett paket med dem siffrorna" och en blick som säger DAH! jag vänder mig om och tänker hmm de är de hon har gjort hela dagen suttit hemma och lärt sig den gåden-_-. Men i alla fall när hon var klar med de skulle hon med ha godis och efter som dem bara har två "spadar" så väntade hon, efter en lite kort stund var jag klar då vänder jag spaden så hon kan ta den. Då kollar hon på mig som om jag sej ut som en grön gubbe med öron åt fan! "Är du klar med den?" säger hon. "ömm NEJ JAG GER DEN BARA TILL DIG FÖR ATT DE ÄR ROLIGT ATT RETAS MED FOLK!!" vill jag bara skrika till henne men nickar snällt och säger ja=) När jag ska betala ställer jag påsten på vågen så de ska gå lite fortare då tar puckot upp påsen igen och tittar på den så ställer han ner den på vågen igen?! vad fan ska de vara bra för tänker jag. men ler gulligt mot honom! Men där i mot när jag ska gå ut från ladan beslutar jag att jag INTE ska gå in där på ett tag. Men vid dörren står ägarens son och STAMPAR!! på mattan för att få av snön. "akta så inte mattan gåt av eller får ont" muttrar jag kanske lite för högt till honom. Han vänder sig om och kollar på mig som om jag har mördat någon.

Åhh gud detta var bland de hämskaste jag har varit med om, gud vad folk kan vara irriterande! Har ni varit med om något i denna stilen? om ni har de vad hände?


Hejälp lös dag!

Ne klockan 22 är jag hemma efter två timmars möte i stallet. Delvis var de roligt och ibland lite små gnäll. Men vi löste allt vi skulle lösa i alla fall;) så nu vilar de fred över oss alla=) Så nu har jag nyss ätit mat ingen nyttig mat så matilda Skär dig FAN inte i öga i morgon för i morgon måste vi träna anars dör ja av mig själv får så dåligt samvete när jag inte rör på mig-_- vilket jag inte gjort idag. Har fan bara legat hemma hela jävla dagen och kollat film har kollat på 5 stycken. Jag har kollat på 17 agen New moon Bratz Djungel gjords och She is the boy. Sedan tänkte jag öven kolla på 2012 men jag kände mig lite elak mor P om jag skulle kollat på den efter som vi ska kolla på den på Lördag=) kommer bli en intresant dag de där;) men de ska nog gå bra de med ska ni nog se.

Ne nu ska jag ta av mig mina rid klädr vara duktig och packa mina skaer till i morgon när vi ska ha idrott så måste jag packa mina saker till gymme ri morgon med + min dator! BAJS min rygg kommer ta sitt liv om jag ska släpa på allt de. Men men de ska nog gå på nått sätt de med. Får la typ köpa en rull väska eller något i den stilen;) Hmm undra vad alla hade sakt om jag kom med den till skolanX) ni vet en sån rull väska som man har när man reser eller alla gammla har när dem reser;) hehe de måste jag nog göra någon gång!

Ne nu ringer P så nu ska jag snacka lite med den lilla saken! ha en bra kväll gått folk!

Love Yah<3


Bara för att jag ÄLSKAR dig<3


HEMMA

Heej på er=)

Nu sitter jag hemma och lyssnar på sångaren i Takida när han var 22 år försökte han ta livet av sig. Viste ni de? Jag blev ass förvånad. Men de bevisar ju bara hur bra man kan dölja någon ting sådant. Man vet ALDRIG vem som kan må så dåligt som han gjorde. Han käkar anti deprisiva medel en gång om dagen. Och allt började när han var 12-13 år. Så säger han så här att de var nog en hel del för att han var kille som han mådde så dåligt. Han hade ingen att prata med. Är de värkligen så killar? att ni inte kan snacka om känslor med varan? VARFÖR är de så? jag fattar inte.

Ne jag skriver senare för nu ska jag kolla klart på tv seda ska jag knäppa på en film.

Love Yah<3


The world would suck without me

YEES IT WILL!!

Men i alla fall hej hopp i linon skogen. Idag eller nu har jag faktiskt en hel del att skriva om tror jag man vet ju aldrig med mig. Vi kan ju börja med att tala om hur fuking trött jag är! i morgon är jag LEDIG från skolan. Åhh fan va sjönt för henne tänker ni säkert nu! HELL NO!! I morgon ska jag upp vid 7 tiden för att åka till stallet och mata hästarna och ta ut några av dom KUL?? öhhh NEEEEJ! men men har man häst så har man får väll sova när jag kommer hem eller nått i den stilen.

Sedan har jag en till sak som jag stör mig på och de ät BT! Jag tycker dem skriver så sjukt onödiga saker så de fan är läskigt! Idag hade dem skrivit på fram sidan om någon tant som hade slått rekor i pansions sparande! ofta man vill läsa de? alla i borås vill ni de? jag tycker i alla fall att de är HELT oitresant! Okej okej vissa gammla kanske tycker de är intresant men jag kna knappas tänka mig att en majoritet tycker de. Och om de nu är så vart i helvete är världen påväg?:O Då tänker säkert ni men vad fan vill du läsa om då? Jo jag tycker så här efter som BT är en lokal tidning som ska skriva om Borås där de inte händer sådär jätte mkt i,. Då tycker jag att man antingen kan skriva lite mer om Sverige i helhet (som de faktiskt händer en hel del i) eller i världen där de defenitift händer saker. Men nehe då?

Sen var de en sak som hände när jag var i stallet idag eller inne i rid huset, då satt de tre fyra ungar uppe i caffirérian och så satt dem och knackade på rutan in till manechen. Vilket var ENORMT störande. Sedan när jag kommer ut där ifrån kutar en liten kille fram till mig han kanske var 10-11 år. "Fan va snygg du är!" jag bara tittar på pojken "ömm aa tack du" killen fnissar och springen iväg!
Jag stod kvar i typ 3 min och funderade över vad i helvete de var som hände? jag menar hmm om han är sån när han är 11-12 hur fan ska ungen bli när han är som mig? 16-17;P haha ja ja jag tyckte de va lite chokerande sådär;)

Ne nu ska jag sova. Vet ni vad jag nyss fick veta? jag kan sova till i alla fall 9-10 i morgon bitti för Carro skulle fodra:D TJOHO! så alla mina kompisar ta er någon stans!


Hmm lite söt kansnke jag är i alla fall;)


=)

Jag för över en MAASSA filmer och har ass ont i halsen så nu vet ni de med=)


NEEEJ!

Åhh gud jag vill inte leva idag! jag är så trött jag har fått den skiten jag brukar få när jag gör för mkt och sover för lite. Jag kan knappt ha kläder på mig, inget som sitter åt mit min kropp i alla fall. Hmm mig utan kläder;) de vill ni se va? hmm ne kanske inte. Men men. Asså jag har matte nu kan ni tänka er? jag ass trött och ont i hela kroppen tror ni att jag har tålamod till de ELLER?:-O ehh NEJ! men aa Helen och Josefin jobbar jag nicka rlite då och då när dem frågar nått. (det är drf jag ÄLSKAR grupp arbeten=) haha detta är fan illa. Och sedan är de ENG! FUUUUUCK! asså nejoch vi har redovisning idag med! JAG ORKAR INTE! sedan ska man till stallet och sedan gymmer med Matilda men när jag kommer hem blir de ingen dator eller telefon jag ska SOVA! min kropp måste få vila, anars kommer den inte orka mer snart (om jag känner den rätt). Gud jag måste lära mig ta hand om mig själv mer. Asså jag tränar ju och så, men om man tränar mkt måste man även få en hel del sömn (vilken jag SUGER PÅ) men de får nog bli ändring på de snart.

Åhh gud va jag käner att detta inlägger blev posetift idag! haha men va fan ni älskar mig endå;)

Love yah<3


Jag ÄLSKAR läppar de vet ni;)


Åh härre min gud!

Jag är så trött! Först tittade jag på en massa bilder som en tjej hade laggt upp en massa bilder på sin hund och skrivit att om du dör vad han nu hette så har jag inget att leva för! HALLÅ de är en hund visst ett djur kan betyda mycket men de är ju inte så att hela livet går under om han dör får hon vell fan ta och leva för hunden eller?:O A i alla fall så blev jag sur för de, sedan kollade jag på en bild som Reneé hade lakt upp så bara men va fan hon känner jag igen jue! kollar lite mer noga men WAAAAT de är ju fan JAG! haha har aldrig sätt den bilden vet inte när den är tagen eller nått;P snacka om att jag har koll. Åhh och nu kom mamma och Chivas in här med och jobbar sig!! Chivas ska leka med sin jälva strupma och mamma ja mamma är mamma. Ne nu vänder jag snart ut och in på min hjärna genom att tänka så d eär nog bästa att jag lägger mig nu så aa den inte sprängs eller nått;)

Hoppas ni har haft en underbar dag jag vet kanppt vad jag har gjort idag. Men de ska nog lösa ig för mig någon gång med;)

Love Yah<3


Tror vi låter bilden tala idag;)


Åhh va tråkigt!

Sitter i skolan vi ska fånga ett ögonblick i från lovet! Happ kul att jag kommer på något då. Jag evt inte vad jag ska skriva om eller hur jag ska skriva de. *Orkar fan inte tänka. De ända jag tänker på nu är när jag ska till stallet då slappnar jag av, så himmla sjönt att känna luften och lukten där inne. Ne nu måste jag skriva denna skiten! Men jag tänkte lägga in lite bilder från nyår till er sedan:)


Viste ni att:

att cirka 1,2 miljoner barn varje år utsätts för människohandel.

Barnen som faller offer för människohandlarna behandlas som varor som säljs och köps och utnyttjas hänsynslöst.

Både flickor och pojkar utnyttjas exempelvis sexuellt, som billig arbetskraft och soldater, adopteras bort eller tvingas begå stölder, tigga och smuggla narkotika.

Totalt beräknas 33 miljoner av världens befolkning bära på hiv-viruset.

I slutet av 2002 levde i södra Afrika nära 10 miljoner ungdomar mellan 15 och 24 år med hiv/aids. 90 procent av alla smittade barn

Flickor är särskilt utsatta eftersom det är dem som förväntas sköta sjuka föräldrar, hushåll och syskon

Barnen blir ofta mobbade i skolan och ibland till och med utslängda därifrån.Tips till er killar

Nu ska jag säga en sak till alla er killar som har tjej eller har en på G eller a som inte har tänkt leva och dö singel. Ni kommer säkert någon gång skriva en dickt till den tjejen ni älskar, men om de nu tar slut mellan er använd inte den dikten på nästa tjej! De blir bara fel jag lovar! Så ha lite fantasi skriv en ny=) få de kommer bli så mycket bätte=)


Hoppas att ni inte kommer sitta så här:/


Måndag!

Hej på er:)

Gud va roligt att siffrorna har börjat stiga igen:)

Vad har ni gjort idag då? Själv så gick jag upp vid 8 hos matilda;P hehe vi var på bio igår (Avatar) asså titta på den filmen säger jag bara! Den och manen som talar med hästar de är dem bästa filmerna jag har sätt! så båda dem tycker jag att ni kan ta och kolla på någon dag:D Men i alla fall mamma kom och hätade mig så åkte vi till stallet men jag orkade inte rida för jag var så sjukt jävla trött, så åkte dit mockade lite åkte hem igen HAHA inte lite onödigt. Men men, sedan vi 12:10 började skolan igen*SUCK!* detta lovet har gått fort men endå segt. Men jaja bara att komma tbx till värkligheten igen. (VILKET SUGER!) Men i alla fall när jag hade varit i stallet ett tag så blev de till at dra till gymmet med Matilda mollen melin, Tränade som idioter *HOST* (man kan ju altid drömma) appro på att drömma vi pratade om betyg men Linea som vi träffa på gymmet, jag fick för mig att jag hade 130 i betyg vilken jag INTE hade, jag måste ha drömt de eller nått(för drömma kan man altid göra) för igentligen hade jag 195. Haha ja men jag är ju som jag är i alla fall;). Men efter gymmet blev de hem till lilla "gulliga" mamma som faktiskt hade lagat god thai mat åt mig=) hon har sina bra sidor hon med:D så åt lite sedan gick jag upp och aa här är jag;)

Men vad händer i morgon då? de är den stora frågan;) antagligen stallet och sedan gymmet hmm ovanligt;) ne men nått ovanligt ska man väll ändå hinna slänga in i morgon med:)

Hoppas alla har haft en bra dag idag (trotts att skolan började). Juste jag ska inte glömma gratte Jenny som fyller hela 22 år idag;) snart gammal nu Jenny;) hur käns de då kan man undra!

Ne nu ska jag bli klar hade jag tänkt;)(nu är de meningen att ni ska tänka hmm bli klar med vad?) ja ni fundera på de ett tag;)

Love Yah<3


Dem två bästa filmerna enligt mig=)


va gulliga ni är:)

Har fått en del mail om att jag ska börja blogga igen, hehe ja men jag får la ta och ta tag i detta nu då;) vi säger så här:) jag börjar blogga igen i morgon=) blev ni lite glada nu?=)


RSS 2.0