Dagens låt


Tinie Tempah - Pass Out


Seg dag!!

Hej på er!! haft en riktigt tråkig dag idah!! först gick jag upp 06:30 åkte till stallet fixade allt där! måste säga att jag älskar att rida ut på morgonen de är så jävla härlig älskar luften!! Ja men i alla fall vif 10 åkte jag där ifrån! kom hem la mej i solen solade till 5 vid ett kom Jennifer och stekte med mej! GÖTT!! så vi solade och badade i poolen!!

Sen vid 5 tiden drog jag in till stan mötte Matilda! vi köpte godis satte os vid viskan och snackade en massa sen blev jag bjuden på mat av matildas gulliga pappa XD och aa nu sitter jag här!! haha

Så som ni märker rätt tråkig dag XD men vad fan ska man göra? jaja ja älskar i alla fall mitt liv!! och skulle INTE vilja byta bort de!! never ever!!

Ne nu ska jag stänga ner här och lägga mej och snacka med min älskade philip!! love him!!

And love yah Philip!!<3


Vill ha mitt tjocka hår!!-_-

tjena kött och blåbär

Hello på er!!

Nu sitter man här igen!! ska igentligen sova efter som jag ska upp och fodra i morgon ganska tidigt så ingen sov morgon för mej inte-_- undra hur de kommer gå? har sovit till 10-2 i två veckor nu?;P men thats life har man häst och lever för de så har man!! så i morgon är jag tidigt klar med allt som hästar är!! härligt efter som jag kom hem 22 idag efter att ha värit i stallet 5 timmar-_- kul? hehe nja inte så!! efter som den mästa tiden ängnades åt att mocka åt tre skit högar!! men de är värt de!!

Jaja så vad har mer hänt idag? JO min älskade Matilda har kommit hem idag!! känns otroligt bra!! har saknat henne som fan!! så philip har nästan blivit saknad numer två! men nu när hon är hemma igen har han saknad numer super ETT!! men kanske ska till Halmstad på ons och komma hem på fre!  juste då är de midsommar! vad händer då da gått folk? någon som vill ha med mej oc matilda någon stans? vi är i alla fall öppna för diskutatio!!

Ne nu tror jag jag måste sova om jag ska orka upp i morgon! ska ju rida och grejer med!! så nu blir de kudden nästa!!

Vi hörs i morgon!!

Love yah<3


Love You!!<3

BILDER!!!


Chooo

Hehehe ne men hej på er!! detta va ett bra tag sen!! jag har inte känt att jag har haft lust, ork eller tid att skirva men nu är jag på G igen!! så nu kommer ni för hoppnings vis få en uppdatering om dagen!!

Hmm kommer inte ihåg vad ja skrev sist men om ni inte visste de så har jag pojkvän!! en underbar sådan! vi ha för övrigt varit tsm i fyra månader nu!!:D hihi emelie is happy! och de är la bra de!!

Men sen har jag ju min underbara häst med! (men han kommer ni la ihåg??) lille lordano? hehe han går så underbart jävla bra nu!! allt bara flyter på kans de som!! måste nog säga att jag älskar mitt liv jusst nu kan nog inte klaga på nån ting!

Jagvet inte riktigt vad jag ska skriva mer? juste tävlade idag! första starten 95 gick som jag red! KAST!! förlåt alla runt om mej just då jag älska er de vet ni men jag va så jävla sur på mej själv de är inte okej att rida så!! men aa vrf blev de så då? jo för mina närver höll inte!! mer finns de inte att säga om det! men sen gick vi in på 1m och hoppade så jävla bra!! gjorde en super runda vi kom inte fel på ett enda hinder!! han hoppade såå jävla bra va 10-20 cm över var enda hinder!! men lite slarv utav oss båda på ettan där vi kom in i lite fyrkantig gallop så de va la mäst mitt fel!!

Men de är bara ta med sej detta och göra de bättre nästa gång!!:)

Ne nu ska ni få en bild bomb av mej med!!

Hoppasalla lever livet!!

Love yah

RSS 2.0