smör i lådan!

Sitter i skolan har nyss gjort om en mass alåter de suger så jävla tråkigt! men men måste ju göras så de är bara le och se söt ut;) men men, vad händer idag då? ska försöka ta mig till en masör och sedan till stallet. Men vi får se hur de går med de, får se om jag pallar kommer ju typ dö i smärtor men men måste göra någit åt detta nu!

Ne jag hinner inte skriva så mkt mer nu, eller de gör jag la igentligen men jag orkar inte för jag har inget vättigt att skriva men de får blir ändring på de snart tycker jag allt;)

Love yah<3


Nu va de ett tag sedan

Jag vett förlåt jag är dålig på att uppdatera, men de händer lite mycket på en gång! skolan hästen kompisar pojkvän träning och gud vet vad! men jag ska försöka bli lite bättre så ni får nått att läsa som ni kanske kan roa er med;)

Ja ja nu sitter jag här i skolan, har nyss haft lunch hmm de va inte så gått men men, de gick an i alla fall;) Efter skolan ska jag och kanske matilda till Jöns och hjälpa han att plugga, och ja jag är inget MVG barn men de jag ska hjälpa honom med är jag bra på så a.

Ne nu börjar eng så nu ska jag vara lite duktig i alla fall;) men skriver i morgon:D

Locve yah<3


Gulligt

Här kommer en liten upp datering bara för att jag fick reda på att min pappa blir lite orolig när jag inte uppdaterar er här;)

Men som ni vet så går mitt bloggande i vågor och jag skriver när jag har humör för de, jag brukar oftast skriva i skolan när jag inte har något att göra men nu har jag haft en del att göra i skolan så de har inte blivit av;)

Men men idag är de hmm onsdag! i morgon på morgonen kommer Philip till mig:D TJOHO! mkt roligt! så ska han stanna tills hmm jag vet inte riktigt han får inte åka hem! där har vi de! han ska stanna här!!:) Wiiiiii! ne men han får allt ta och stanna över hela helgen i alla fall tycker jag!

Ne men nu orkar inte jag skriva mer min rygg börjar göra lite ont (jag sitter lite konstigt i sängen) så den vill inte vara med mer nu, så nu ska jag gå och lägga mig i min underbara säng! för i morgon väntar en ny dag med nya äventyr och uptäckter! hoppas ni får en underbar dan i morgon och att ni har haft de idag:D

Love yah<3


Jag och min pappa:D älskar dig pappa<3(vet att du läser det);)


RSS 2.0