Helgen!


Dagens bränna;P

Fredag: Denna dagen SÖG!! såå jävlla seg men men fins inte mycket mer att säga om den!


Lördag: På förmidagen va jag på Liseberg med roddarna och Lollo;) hmm de va helt okej lite segt bara för de va SJUUUKT långa köer och sen va inte allt öppet, så de va lite lång tråkigt. Men sen åkte jag och mötte Josefin för hon skulle sova här:) så vi va hemma hoss mig och kollade film och åkte in till stan för att träffa Simon men han mådde dåligt så de sket sig. Så vi köpte godis=) hihi och äcklades av fylle gubbad;) hehe. Sen satt vi hemma hos mig och snackade om en massa jag roliga saker:) + att Josefin snackade i telefon;) sen sov hon hoss mig:)

Söndag: Tränade på mogonen sen stannade vi och solade på öss hela dagen såå jävlla mysigt;P Sen åkte vi hem och chilla lite;P sen åkte Josefin hem till sig för att vara med sin mamma. Sen har jag bara varit hemma hela dagen.;)
<3

Detta har varit en jävlligt nice dag=) Älskar dig Josefin Hjelm<3

Btw Viktor va jätte duktig förra helgen;) nu skrver jag de lille vänn;):)

Hemma

Sitter här hemma med min underbara Josefin:) såå jävlla roligt vi har som vanligt<<3 men men andreas du får inte dissa mig en gång till okej?;) haha, aja händer för folket ikväll då? själv ska man sitta här men josefin och chilla, eller nu ska jag och min bby hitta på nått ring om ni vill de;D puss hej<3


MMMMM

Asså vad fan ska man säga!!!!   SÅÅÅÅ JÄVLLA SNYGGA!!!! HELT SJUKT!

Alla kan

Vill man skapa nått eller göra nått i stitt liv då kan man klaraav att göra de bara man tror på sig själv!


Livet är som en bok, den som bara sitter hemma har bara läst första sidan den som är ute och ser sig om i världen läser boken

I have a dream

En av mina största drömmar är att hjälpa alla oskyldiga barn i afrika och dom länderna, alla oskyldia barn som dör eller får AIDS. Kan ni fatta i Sverige är de ovanligt men där nere är de så sjukt många som får de, de finns pojkar och flickor som har de när dom är två år! FATTAR NI?? TVÅ JÄVLLA ÅR! deras liv har knappt börjat de är helt sjukt, de vill jag förändra. Och här hemma sitter vi och klagar på mamma eller pappa när vi kommer hem från träningen om att dom inte har lagat mat åt oss, dom kanske inte ens får mat på tre fyra dagar:O. Jag tycker inte att utvecklingen ska fortsätta så här jag tycker de är helt galet hur man bara kan låta de se ut såhär, visst de finns folk som gör nått åt de med inte tillräckligt många, de finns sjukt mycket liv att rädda där nere. Jag är en sån människa som inte står ut med sånt här, jag klara inte ens av att se barn gråta!. Jag hatar när barn får lida av nått som vuxna har stält till. Som andra världskriget dom gasde barn för att Hitler va dum i huvet! Asså hur kan man döda någon som inte ens fått börja sitt liv någon som kanske inte ens kan prata eller utrycka sig så att vi försår! Detta är för mig helt ofatbart!
:O:O

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

Lång helg

Jaha nu har man haft en jätte lång helg och vad har jag gjort?:O joo tränat tränat tränat och tränatennu mer;D haha helt sjukt, tor fre hade vi några goa tjejer och kilar som kom hit för att träna med oss, själv skulle jag ro med duktiga Anna:). så vi skulle ro ihop oss lite;D. Sedan lör sön så var de tävllingar i möndal, hmm gick la inte så jätte bra, men de gick ass brai båda dubbel loppen va riktigt nöjd. Idag när jag och lollo todde tsm gick de fan ass bra om man räknar bort dom 3 första dragen men jävllar vilken fart vi fick sen:). I lördags när jag hade kommit hem åkte jag till Karin med, där även Josefin var och Adam, roligt:) alltid lika soligt med er brauad<3. Jaha och i morgon var de skola igen:( men men typ 3 veckor kvar nu, och typ 4 veckor kvar till varberg Karin:D:D Sååååå jävlla roligt vi ska ha där eller!åhh vad jag längtar! och snart ska jag juu fan börja jobba med;D hehe ne nuu ska jag sluta skriva börjar kanske bli lite ointesant;D Men men nu ska en VÄLDIGT trött Emelie lägga sig under sitt varma täcke och sova, hoppas alla får en bra natt<3

:):)

Är hemma hos karin finns på mobilen hihi

Fin!

Take my hand, take a breath
Pull me close and take one step
Keep your eyes locked on mine,
And let the music be your guide.


Won't you promise me (now won't you promise me, that you'll never forget)
We'll keep dancing (to keep dancing) wherever we go next


It's like catching lightning the chances of finding someone like you
It's one in a million, the chances of feeling the way we do
And with every step together, we just keep on getting better
So can I have this dance (can I have this dance)
Can I have this dance


Take my hand, I'll take the lead
And every turn will be safe with me
Don't be afraid, afraid to fall
You know I'll catch you threw it all

[Troy, Gabriella]
And you can't keep us apart (even a thousand miles, can't keep us apart)
'Cause my heart is (cause my heart is) wherever you are


It's like catching lightning the chances of finding someone like you
It's one in a million, the chances of feeling the way we do
And with every step together, we just keep on getting better
So can I have this dance (can I have this dance)
Can I have this dance


Oh no mountains too high enough, oceans too wide
'Cause together or not, our dance won't stop
Let it rain, let it pour
What we have is worth fighting for
You know I believe, that we were meant to be


It's like catching lightning the chances of finding someone like you (like you)
It's one in a million, the chances of feeling the way we do (way we do)
And with every step together, we just keep on getting better
So can I have this dance (can I have this dance)
Can I have this dance

Can I have this dance
Can I have this dance

---

Jag ska älska dig tills döden skiljer oss åt
jag ska vara stark och svälja min gråt
Jag ska vänta tills tiden tagit slut
ända tills mitt sista andetag ebbat ut
Du är glöden som brinner inom mig
all min kärlek
all min sorg
är på grund av dig

Tjo

Jaha då sitter man vid datorn igen;:) hehe idag slutade jag 11 så jävlla gött!! sedan förljder Josefin med mig hem efter skolan, vi käkade sen kom hennes pappa så skulle dom åka och handla mat och en massa för hennes morfar kommer idag:) är så glad att du är glad ju Josefin allt blir så mycket lättare då<3 älskar dig gumman<3 men men så vad händer idag då? joo nu sitter jag är hemma med en sovande hund över mina fötter;D hihi om några tillmar okej ganska många timmar kommer Anna och Amanda saknar er tjejer<3<3 alltid lika roligt att se er(L) sen ska ja ju träna med 500 metare idag då:/ jobbigt men de är bara 2 st så de går nog bra.

Så sjönt ingen skola nu tos fre de kan jag värkligen behöva! hihi Såå tänkte juu Emelie åhh va sjönt nu kan jag sova ut! Ne du glöm de! tränings läger  tor fre;D hihi men de ska nog gå bra:D.

Jaha vad händer för er i helgen då? För mig så ska jag i alla fall varamed min Karin(L) kan inte vi kolla film eller nått? du kan la fundera på de? och smsa om du vill göra de för de vill i alla fall jag:D<3 Ne ni nu ska jag ta och sova en stund som jag alltid gör när jag kommer hem från skolan;)

Hihi hoppas ni fr en bra kväll skriver ikväll

19/5-09

Ja ha vad har hänt idag då?? Hmm nja inte så mycker skolan fick reda på att jag har vg i sammhälls kunskap, sedan fick jag VG på idrotts provet med så kanske år ett Vg där de hade mina betyg behöft;) hihi. Fick min älskade josefin på gått humör idag igen med jag och Matilda äger<3=) hihi sen efter skolan drog jag med Matilda hem vi skulle öva på hennes lektíon som hon ska ha på idrotten, hehe jag ska juu vara hennes ucke(stavning:/) hihi aa men så hon lärde mig lite gräpp och så, sen fick jag mat av henne med starkt som FAN men de va gått endå<3:). Jaha sedan vig 5 så skulle jag dra till träningen, uch va de inte kändes bra idag de kändes helt konstigt vet inte riktigt varför men så kan de ju vara ibland men de får bli nya tag i morgon när anna och amanda kommer. Saknar er som fan!! så de ska bli fett nice att träffa er. Men men alla härliga läsare ni fattar inte hur trött jag är! så jag ska nog gå och mysa ner mig under mitt underbara täcke:D

Sov gått puss på er peac 

Karin Rask

Karin de spelar ingen roll vem jag är med eller vilka kompisar jag är med, du betyder så sjukt mycket för mig. Och förlåt om du tycker de är jobbigt att jag har mycker jusst nu men de har alla nån gång, men jag lovar jag ska fika eller vara med dig snart och de säger jag inte bara för att göra dig glad för de är vad jag vill. Du har förändrat mitt liv så sjukt mycket och jag älskar dom förändringarna du har gjort, och jag vill inte mista dig gumman<3 jag vill lösaa detta och de vet jag att vi kan göra för HALLÅ:O de är Emelie Ranft och Karin Rask vi snackar om! vad skulle jag vara utan dig?? INGEN TING! Så snälla snälla karin vi måste lösa detta nu<3 Jag älskar dig gumman<3 du kommer ALLTID!!! ha en plats i mitt hjärta vad som än händer!


Kväll

Träningen va riktigt rolig idag ed, här om dagen innan helgen så fick jag till teknicken ordentligt och nu flyter de på bara mer och mer. Idag så fick jag till flytet bra som FAN, gud va roligt de är och träna när de går bra, då vill man aldrig gå in,man vill bara ro och ro. Btw mina händer gör ont nu igen, men håller man på med denna sporten är de nått man får tåla.


Jaja nu ska inte jag sitta här och babbla utan gå och sova i ställer, hoppas alla får en bra natt puaa hej

Hem

Heej heej

De va ett tag sen jag skrev;D men de har inte hät mkt;P eller helgen va la nice orkar inte dra den;P men men nu stitter jag här  på tåget från pappa! segt som fan har ingen ting att göra;D sitter och lyssnar på musik och på några gubbar som snackar om kondomer, men vad ska man göra;D hahaha aja hoppas alla har haften bra he

RSS 2.0