Anorexi

Som jag har sakt innan så när jag ska sova ligger jag oftast och funderar på saker och ting. Igår när jag hade pratat klart i telefon så la jag mig och funderade lite. Ocg de jag funderade på var Anorexi.

En av dem farligaste sjukdomen som finns. Man kan dölja de så bra. Men när de väl kommer fram så ser man hur dåligt en människa mår. Jag har lite halft haft de, men jag kom ur de själv jag vet inte om någon märkte det, men jag mådde almänt dåligt bara vi behöver inte gå i närmare på de.

Men jag funderade på hur kommer de sig att man får de? Är de att man mår psykiskt dåligt? eller vill man vara smal och snygg? men är de värkligen så fint? alla killar hur tycker ni att en tjej ska se ut i kroppen? Ni kan ju OMÖJLIGT tycka att de är fint när man ser ut som på bilderna nedan?

Ni får gärna skicka iväg ett mejl eller något med erat svar? och tjejer hur tycker ni att vi tjejer ska se ut? jag tycker inte det är fint när en tjej är smäl som en pinne(och neej jag är inte lebb eller bi jag är helt hetro) men jag kan ädå säga om jag tycker en tjejs kropp är fin eller inte.

Så nu tycker jag att ni killar ska tala om hur en tjej ska se ut i kroppen? Och tjejer hur ska en tjej se ut i kroppen?=)


Kommentarer
Postat av: Therese

Anoerxia börjar oftast med komplex.

Jag har komplex, men inte riktigt så. Är man inte nöjd med sig själv, skiter man fullständigt i vad killar tycker - vad någon tycker. Man blir aldrig nöjd med sig själv. Så det finns nog ingen anledning till varför man får det - förutom att man vill bli smal. När man tittar på andra som är otroligt mycket smalare, så blir det så automatiskt.. tyvärr.

2010-01-20 @ 22:17:03
URL: http://babustyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0