Naglar;)

tjoho då va dom här igen=) Emelie blod röda långa naglar=) jag har saknat  er mina små älsklungar;D de blev inte så bra gjort nu hade lite bråttom, men nu sitter dom på i alla fall=) och nu ska jag soa är sååååå jävlla trött och helt drågad av medlena;D haha men sov gått:)

Love yah<3


plugg

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ sitter här och skriver på en inläming som skulle varit inne igår men va sjuk så får la skylla på de, sitter och skriver rent dom första frågorna men sen har jag hur många som fälst kvar:O åhh så jobbigt jag bara sitter och kollar på texten och funderar vad jag ska skriva om de till! såååååå SEGT! men de måste göras, har ni gjort idag då? själv har jag varit i skolan, sååå sega onsdagar är eller:O åhh man dör efter matten och sedan ska man ha eng hela efter midagen! de är plågeri mot emeiles lagar;D hehe ne nu måste jag göra klart den här skiten så de blir gjort sen blir de idol och göra naglar;) naglarna blir om jag hinner;P

 


God natt

Jaha då har ennu en dag gått till sitt slut. dagarna bara går och går, vrf finns de inte mer timmar på dygnet? man hinner inte med allt man vill. men men nu ska jag gå och lägga mig i min säng!

Love yah<3

 


C vittamin!

Nu är jag trött på att vara sjuk ligga hemma i soffan och inte orka vara uppe!!! HATAR DE! så nu jävllar äter jag alla typer av vitaminer man kan göra, så nu ska jag bli frisk! ja de finns inte så mkt att säga om mina dagar jag ligger här hemma och sover hostar och kollar tv:P.

Men ni ska få en förklaring av vad jag skulle gjort i Torsdags. Jag skulle åkt till Falkenberg och kollat på en häst men de blev inte så. De va därför ni inte fick några bilder;P så nu leter jag ny häst igen så vet ni någon som vill låna ut en häst på foder så får så JÄTTE gärna ta kontackt med mig!. Så så är de, bi fattar inte hur mycket jag saknar hästarna helt sjukt!! så jag vill värkligen komma igång igen! och de har jag tänkt göra så snart jag får tag i en häst efter som jag inte vill börja rida på rid skolan igen!

Ne nu ska jag sluta tjata tänkte kolla lite kläder och snacka klart med emil;D men ni får ha en bra dag:)

Love Yah<3

 


sjuk:(

heej på er igen, jag sitter här hema är sjuk som ett djur så komer inte orkar skriva så mkt, men jag lever i alla fall=) nu är telerfonen bestäld med:) de kommer ta 4 veckor innan jag får hem den men de är sååååå värt de. så när jag för den så kommer jag behöva era numer, men skriver de då, jag kommer ha kvar de gammla med;D, men nu ska jag åka med mamma till maxi ommer typ dööö men jag måste komma ut från huset lite innan jag blir tokig! men hoppas ni får en underbar söndag=)

Love yah<3

 


Klippt mig

JAG HAR KLIPPT MIG!!!!!! OCH DE ÄR KORT!!!!!!! ne uch hon klipte av en dm! så jag sakar mitt hår:( snyfft! men jag orkar inte skriva mer nu hej då;)

Love Yah<3


Blondin skämt

Vad ser man när man tittar djupt i en blondins ögon?
-Baksidan på hennes huvud


Varför uppfann Gud spriten?
-Så även brunetter ska få ha sexVarför använde aldrig blondinen sina vattenskidor? -Hon kunde inte hitta en tillräckligt brant sjö
Vet ni varför man inte ska blåsa i örat på en blondin? -Det kan bli rundgångAlla barnen...

Alla barn gillar fåglar, utom Björn, för han togs av en örn.


Alla barn kan supa, utom Ture, för han har ingen njure.


Alla barn kom hem till mamma, utom Stina, för hon trampade på en mina.


Alla barn leker på rälsen utom Lena för hon ligger utsmetad på en skena.Alla barn leker på rälsen utom Lena för hon ligger utsmetad på en skena.


Alla barn är smarta, utom Matte, för han är blatte.Alla barnen blev överkörda utom Sören, det var han som var chauffören.


Alla barnen bor i ett fint hus - utom Ian som bor i svinstian.

Tisdag eller?

Haha hmm de är svårta att hålla årdning på dagarna i emelies liv;) så vad händer då? själv sitter jag som vanligt vid denna tiden på 10 rasten och börjar 20 över. vi har bajs matte fast de vi gör nu är så sjukt lätt så de går fort. men bara för att de är lätt så betyder inte de att de är roligt.

Så vad ska ni hitta på i dag då? kanske köpa en kaka?  jag ska då vara med lilla gulliga matilda och så ska jag klippa mig och träna, mycket att hinna med denna dag;D men de ska jag nog hina, men de blir nog inte åka till friskis för jag har så sjukt ont i halsen så de blir nog en lång prommis med mamma tror jag om hon orkar eller om jag kan få ledigt i dag.

Vet ni? jag ska göra nått roligt i morgon, men jag vilol inte säga vad för ens i morgon för då vet jag mer om hur de blir så ni kommer få bilder och veta hur de gick och bli i morgon jag lovar:D


skor <3

 

 

Nogon som är sugen på höga skor?


Ny telefon!

Hej på er, sitter i skolan ska nog ner och prata med cicci snart, så vi kan försöka lösa den här skiten! och jag hoppas på att vi ska och komemr göra de. Jag ska även ringa vike vire nu  snart så jag kan snacka med honom med. Men men i dag ska jag träna med riktigt nice:D sen ska jag nog beställa min iphone med=) nojd eller? JA! men jag pallar inte skriva mer nu men vi hörs och ses jag kommer kanske behöva era numer sen så ni vet de för dom kommer försvinna när jag byter telefon. Men nu ska jag einga viktor och mamma!

Love Yah<3

 


Alla barnen...

Alla barnen boxades
utom Dag
för han var för svag.


Alla barnen sprang hem förutom Ulla, hon rulla.Alla barnen hade en näsa utom Abel
för han hade en snabel
Alla barnen tar fröken i hand
utom Östen
han tar henne på bröstenAlla barnen använde kondom utom Lasse för han använde ica-kasse!


Blondin skämt

Vad döpte blondinen sin Zebra?

Svar: Pricken


- Vad är det för likhet mellan blondiner och sköldpaddor?

Svar: - Så fort de hamnar på rygg är de hjälplösa
Helgen!

Jaha då va de måndag igen! och helgen är över. I freags så va jag i skolan och i stan men Paula Matilda Gaddan Zeb och John, sedan träffade vi Karin Nico och viktor sedan kom även Alexander och hans bror robin tror jag han heter, dom träffade även sina två kompisar som jag inte vet vad dom heter, men de va ass nice:D vi cpade runt lite i stan, vid typ 9 tiden så drog vi och åt pizza och hammburgare, juste vid typ 6-7 tiden så gick Paulas buss hem. Så då blev vi en minder. men de hände typ inget mer denna kväll. JO Alexander de va ass roligt att träffa dig=)

Lördag: Denna dag spenderades men mina vänner i klassen vi va ute i skogen hos Reneé. så jävlla roligt vi hade eller?:O fy fan! men jag tänker inte gå in mer på de här;D haha men de va en lyckad kväll i alla fall=)

Igår: Hände fan ingen ting! för utom att jag konstaterade att jag hade rätt IGEN! jag blir så trött på dig kan du lyssna på mig nån jävlla gång eller? asså de du sa med att du inte visst om du kan lita på mig de kommer upp i bak huvet hela jävlla tiden, jag kan inte sova jag drömmer mardrömmar tack vare dig! jag vet hur du kommer må om om några veckor eller dagar! asså allt har gått så fort jag hänger inte med! De enda som snurrar i mmitt huvud är om jag ska ta imot dig igen när du kommer tbx och är ledsen tack vare henne! jag blir så trött på er!

Nä fan nu orkar jag inte hålla på och dampa om er mer nu. men aja är i skolan har lunch tråkigt som fen!

Saknade

Ni fattar inte hur mycket jag saknar er!
Asså seriöst jag saknar dig nått sjukt. jag vet inte vart du är eller någon ting, jag skulle nästan göra allt för att få veta de!


<3<3


du gör min dag
Mitt år mitt liv för allt som jag behöver ha e du


Blääääää

Sitter i skolan, vi har lunch som vanligt när jag bruakr skriva;D haha men men, när vi börjar sen igen så har vi eng med lilla gulliga Ellis, hehe men vi har jobbiga uppgifter men de ska nog gå endå tror jag.Mamma tjatar som ett djur om att jag måste hänga med i skolan, men gud jag gör de, chilla;D Hehe men men, så vad händer ikväll då? själv ska jag... ja va fan ska jag göra? haha men men, jag ska nog hjälpa mamma med något som hon bad mig komme inte ihåg vad men de ska nog lösa sig;D sen ska jag nog träna lite idag igen;D hehe hmm undra om gammla vanliga tränings emelie är tbx;D men de är bra då är jag nöjd med mig själv ska bara få tbx min träning kropp så mår jag prima:) ne nu skaj jag skälla på Jöns så hon kommer till skolan i morgon;D

Love yah<3

 


JAG ÄLSKAR DIG!

Karin Rask du är min värld och mitt allt, jag älskar dig över allt annat, du kommer altid äga en stor del av mitt hjärta de vet du, jag kommer ALTID stå vid din sida i ur och skur, jag kommer altid finnas där. Vad som än dänder. Om vi bråkar kommer jag göra ALLT som står i min makt för att få oss att bli vänner, jag vill värkligen inte förlora dig du är som en syster för mig!! LOVA MIG EN SAK! att vi är vänner tills vi dör! och när vi dör ska vi sova i samma grav! jag är sååå otroligt klad över att jag följde med matilda in den torsdags kvällen för typ två/ett år sedan, och fick lära känna dig mer, sen den dagen så har vi pratat med varanda som om vi är systrar och har känta varandra hela livet<3 Jag älskar dig såå otroligt mycket och kommer ALTID ATT GÖRA!

 


<3<3 alltid vi<3


hulken

ALLA BORÅSARE GÖM ER!!! HULKEN HAN KOMMIT TILL STAN!!!


Älskar dig Matilda<3<3 de blev fan ass coolt<3


Helgen

redag: den va fan nice:D roligt i skolan=) sen drog jag hem tilll lilla gulliga reneé, an va roligt vi hade endå och in dator cepade hahaha gud va jag kommer får höra de i morgon! men tack Jöns och dina kompisar för ni hjälpte mig, men jag är lire sur på dig för att du hade högtalare! men jaja den bjuder jag på;D hehe åkte la hem vid typ halv 12, nör jag kom hem så blev de städa lite sen sova.

Lördag: upp tidigt för att städa klart sen drg jag in till stan med karin älskling<3 vi skulle vara med på Borås foto maraton,  hihi såå jävlla roligt vi hade gumman<3<3älskar dig, kommer lite bilder där ifrån! sen på kvällen så va jag med cicci viktor tim coffe och nån mer;D tänker inte skriva om den kvällen mer för a.

Idag: har inte hänt så mycket men v nere på öss för jag skulle fota men de blåste för mkt så dom kunde inte ro ute så då drog jag ner till stan för att träffa Noicolas och karin och lilla gustaf:D hihi så mysigt. Älakr er<3

ja ni vänner finns inte så mkt mer att skriva om min helg, fredag var bra lördag va bra först sen SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG den och söndag va bra vissa delar<3

FREDAG!

snart är de fredags mys, hoppas inte föräldrarna stör. hehe. men men Vad händer ikväll då? själv ska jag hem till Reneé så får vi la se vad vi hittar på:) hihi men de blir nog nic, vad har ni gjort idag då? själv så har jag haft idrott vui gick 5 km och sen hade vi dopp boll=) de va fan roligt. Ja och nu sitter jag är på 20 min rasten och skriver lite, vi har pogram hantering, vi har gjort ett CV till våran APU och sedan fick vi även göra ett som skulle vara om 10 år, de va fan roligt. hehe men jag har juu sån fantasi så de gick snappt och lätt. Ne nu ska jag kolla på lilla Kissies blogg, tycker inte om henne om ni tror de, haha hon är så tragisk så man måste juu läsa:D haha, ne nu får jag göre ett ryck:D hoppas ni får en bra frdag kväll, finns på mobilen som vanligt=)

Love yah <3

 


love<3


God natt

Heje på er, nice dag idag slutade 11:) så de blev åka med mamma och handla jord sen blev de hem till datorn och sedan träna. Asså fy fan va de va jobbigt höll på att dööö, men jag är juu som jag är när de gäller träning så jag tränar tills jag spyr;D (jag spydde inte). men i alla fall sen blev de hem va hur jävlla hungrig som hälst satt på moppen hela vägen hem och funderade på vad som mamma hade lagat till mig som jag kunde värma efter som hon va på möte i skolan, så kommer jag hem finns de någon mat? NEJ!! åhhhhhh, men men när hon väl kom hen fick jag min mat i alla all så nu är jag trött och mätt=), Och vet ni snart är de lördag:D då blir de foto maraton med Karin<3 sen efter de så blir de MÅDAG!! åhh vad jag längtar ni får veta vad som händer på måndag;D när de har hänt haha. Ne nu vet jag knapt vad jag skriver så de får nog blir kudden nästa, men hoppas alla har haft en underbar dag:) hihi

Love Yah<3

 


seeeeeeeeeeeeeeeeeeeg

Sitter i skolan har lunch så jävlla tråkigt jag har eller, men men ska snart ha diagnosiskt prov i eng, de suger eller de kanske är lätt vad vet jagD; haha men men. vad händer idag då? själv ska jag hem till min gulliga lilla Matilda ska äta med Lena hennes mamma Matilda och min mamma;D mysigt värre=) hunden följer nog med me;D vet inte vad de blir med de blir säkert ass gått;) får vi se om Lena har städat sitt kök med, hihi ne skojja älskar dig med Lena. Så jag drar hem till Matilda efter skolan=) mysigt:) så ska jag vara med henne till sex då kommer mamma så äter vi=).

Btw ni fattar inte hur sjönt de är att inte ha några läxor i skolan, så sjukt jävlla sjönt att inte behöva tänka på de. ne nu ska jag ner till mamma som kommer till skolan och lömmanr min mobil=) hihi men jag kommer kanske skriva sen!

Love Yah<3

 
Älskar dig killen<3 


Trött

Sitter i skolan har våran första rast nu, vi har kollat på nån cp film som vi ska göra någon ting med nu, jag fattade ingen ting så vi får la se hur de går;) men men, vad händer idag då? själv ska jag träna men vet inte riktigt vilken tid men jag får la ta och kolla de;D haha anars kan de bli jobbigt;)men nu börjar vi igen så jag kanske ska sköta mig haha. Ha en bra dag!

Love Yah<3<3


Älskar dig Karin Rask<3

 


DE REGNAR!

Ojj ojj ojj, nu är de illa Emelie jag har inte skrivit här på att bra tag;D ni får skälla på mig=) Men men I går och i natt har jag varit med/hos Karin, vi va och kollade bio Beck, den va inte så bra måste nog säga att dom gammla är bättre, men a nu har man i alla fall sätt den, sen ska jag på bio med mamma Flickan som lekter med elden den 18/9 hon blev jätte glad=) hihi. Men nu ska jag inte kriva er för jag kan inte tänka har så sjukt ont i mitt huvud! men aa hoppas vi får en kanon dag!

Love yah<3

 


Tisdag?

Heej på er:D jag har gått runt och trott att de är Tisad hela dagen;D haha bra jobbat Emelie. Men de är juu mign vi snackar om så vad hade ni väntat er? hehe. Men hur har eran dag sätt ut då? Sjävla vaknade jag hur jävlla trött som häls men fick parla mig upp och göra mig i odrning för att åka halv 8 FATTA halv 8! Så åkte vi och lömna Lollo sen va jag i skolan vid tio i. Så fick sitta och snacka med Reneé ett tag=), Sen vid tio över så började matten, segt att ha matte så länge som vi har men de gick. Lunchen gick fort sen drog jag till Varberg för att fixa min vajer i munnen som hade låssnat. De tog typ 5 min, och efter som Ellis sakt att jag inte behövde komma tbx så gick vi runt i Varberg och köpte lite kläder till mig, dom kanske kommer upp sen om jag orkar haha. Sen bar de av hemmåt, när vi kom till bnorås släppte mamma mig på friskis så tränade jag mitt spining pass så himmla gött. Ja och nu sitter jag här;) haha rätt nice dag endå ganska lik alla andra men men. Aja nu ska jag äta sen ska jag ut med den lilla fyr benta saken i mitt hus. Ha en bra kväll!!

Love Yah<3<3


<3<3


Sööta!

Äckligt

Sööta


Love<3 


Skola

Ja nu sitter jag här i skolan igen och har ingen ting att göra. Väntar på att mamma ska komma och lämna min mobil. Aron om du läser min blogg vilket jag hoppas att du gör. så SKA du ringa mig sen=) bara så du vet de.

Nå så vad händer idag då? Sjäv ska jag hem med Paula och Reneé vi ska bada och basta hemma hos mig. De kommer bli nice som fan. mamma är inte hemma hon ska åka nån stans och byta bil:( jag kommer säkna våran älskade lilla bil:( men men i och med att hon inte jobbar på Gota mer så är den för dyr att bara glida runt i, så nu ska vi han en ful SAB. FATTAR NI??? EN SAB? åhh dom är så fula. Men jag får la stå ut med den med. Jag hoppas att dom hör av sig från jobben jag sökt till så jag kan tjäna lite extra pengar, de hade varit jävlligt gött men aa vi får la se.

Men nu ska jag ut och möta mamma om en liten stund om jag hinner så kan jag ta och skriva lite om helgen haha den va fan ass nice:D aa men nu ska jag dra. Men hoppas alla får en bra dag=)

Love Yah<3

 


RSS 2.0