ONT!

Förlåt att jag inte har skrivit idag, men jag har bara legat i soffan och haft SJUKT ont i min mage! men nu släpper vi de!

Vad har ni hittat på? kolalt på Idol kanske? De har i alla fall jag gjort jag tyckte de va HELT fel person som åkte ur! fattar inte vrf Eddie får stanna tycker värkligen INTE om honom men de värkar alla andra göra men men.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag har inte hänt på mkt. I morgon blir de PARTY fatta va roligt de kommer bli=) taggad;P haha. Ne nu ska jag trycka på en bra romantisk film tror jag! och ligga här och drömma bort;P HAHA va patetisk jag låter;P men så får de bli! Ha en bra Fredag kväll:D

Love Yah<3

 


The Notebook   Har ni sätt den? Har ni inte? GÖR DE!


Alla Barnen....

Alla barnen har sex med varandra
utom Einar
han gör det bara med renar.


Alla barnen luktade gott
utom Elisabeth
för hon luktade armsvett.


Alla barnen var nöjda med skolmaten
utom Ella
hon fick salmonella.



Alla barnen kom lyckligt hem från semestern
utom Ellinor
hon kom på bår.


Alla barnen klarade eldsvådan
utom Emma
hon ville absolut stanna hemma.


Alla barnen lekte snickare
utom Erika
det var i henne dom spika'.




Förlåt

Heej på er söta ungar!

Har ni saknat mig?;P

Förlåt för att jag inte skrevi i morses när jag vaknade men Reneé skickade sms och så väckte hon mig och allt blev ass stresigt, så jag han inte riktigt de. Men här kommer i alla fall en uppdatering;P

Idag då, så vaknade jag tog mig en dusch och sminkade mig och bla bla de vanliga, sen tog jag bussen in till stan för att träffa lilla Reneé. Väl inne i stan så gick vi och åt på Golden där vi även träffa Linn och Emma goa tjejer de där. Men maten va i alla fall gooooood!!! Reneé klagade lite på den söt sura såsen men HALLÅ! säg nått hon inte klagar på i mat väg;P haha, men. När vi sitter och äter får man sms från Samuel som frågar om jag är i stan, OM jag är;P haha så vid 14:30 så mötte vi honom. Vi gick och lämnade filmer och kollade lite. Sen blev de att dra till Knalle för att köpa säkerihets nålar till Samuel som skulle ha de till Lördagen. Så gick vi runt och kollade lite olika afärer, sen gick vi tbx till Eco för att köpa hår sprays färg till mig, och vem ser jag?? Ingen annan än Jenny=) åhh va roligt de va att se henne! vå så länge sedan:D, Lilla goa och glada Jenny. så vi snackade lite;P Men sedan skulle vi gå vidare, Sen blev de bara att ta bussen till stan och sedan hem.

Hmm låter de som om jag har haft en rolig dag? De kan ni ge er på att jag hade. Ne nu orkar jag inte skirva mer;P

Hoppas ni har haft en lika rolig dag som jag!

Love Yah<3


Mitt ansite ser helt kontigt ut
Kläder idag då:
Mössa: Gina Tricot
Linne:Gina Tricot
Tunika: Gina Tricot
Leggins:MQ


Jag och Reneé

 


Natti Natti

Nu ska jag ta och logga ut ur msn och tvätta av mitt ansikte sedan bli de sängen! Hoppas alla har haft en undrbar dag! de har i alla fall jag:) Vi hörs i morgon när jag har vaknat!

Love Yah<3

 


Kan de vara mitt öga?


HAHAHA

Ska rätta ett inlägg! de är inte lödag i morgon utan de är Torsdag! erkänn jag hänger med i mitt liv;D Aja bara de jag skulle gära;D


Gilla!

Glömde säga att jag gillat Matilda Kjol!!


Hola!

Hej hopp!

Kom hem för ett tag sedan har varit med Matilda hela dagen:) Vi va på subb Way(stavning:/) så va vi på appel och köpte en sak till min telefon=) och gick runt och snackade en massa om allt mellan himlen och jord=) Sen ringde mamma och bad mig hämta några mackor som Peo skulle ha till hans jobb så då gick vi till Orion och hämta en hel LÅDA! men mackor! men första tanke ska jag släpa på hela den lådan:O:O:O:O PINSAMT! Så ringde mamma och sa till henne att komma och hämta dom! sen drog vi hem till matilda och bestämde men mamma att vi skulle ut och gå:) nice som fean!

Även på våran lilla tur så blev de mycket snack om allt möjligt! riktigt nice:D Sen åkte vi och lönmade matilda hos hennes mamma medan jag och mamma åkte och handlade, så nu har jag ätit mat:D och aa de va min dag:D haha;P

I morgon är de lördag! och den ska spenderas med Reneé=) hmm undra vad vi kommer hitta på, hon ska ju dygna i natt!! hmm undra hur jävla över trött hon kommer vara i morgon! lycka till Emelie! ne men de ska nog bli bra sk du se:D

Ne nu orkar jag fan inte skriva mer;P Hoppas alla har haft en bra dag:D nu ska jag dra mig ut mot tv:n och kolla om de finn nått vettigt att kolla på!

Love Yah<3


Jag SKA ha sånna glas ögon! vad säger ni om de;P de spelar ingen roll vad ni säger endå;P haha


Stan

Hej på er:D

Nu ska jag dra till stan men Matilda gullunge! Så jag hinner inte skriva mer nu!!

Love Yah<3

 


Cp bild men ser ut såhär;P



Puss på er<3


Dag?

Gud va trött jag är! sitter här och funderar på om E kommer ringa mig eller om jag är dissad;P hehe. Ne. Men vad har ni gjort idag då? på en solig Tisadag som denna? själv så har jag varit med Josefin som sov här, roligt att vara med henne igen, så va med henne en stund i stan idag vi träffade även dagens fördelsedags barn Linn och Moa! hurra hurra hurraaaaa! Hehe hoppas ni har haft en toppen dag tjejer. Sen gick Jag och Josefin runt lit hon skulle träffa nom kille hetter han John?? hmm kanske de:P men han ville inte träffa mig så då beslöt jag mig för att åka hem. Väl hemma eller i våran backe upp så ser jag ...... sitta en en bil, jag gasar som en idiot fan va rädd jag blev och dom vände och skit så stannade dom utan för mitt hus med! åhh gud! Men dom gjorde inget som tur va! Sen ha jag suttit hemma va en sväng på Rid huset för att prata med Carina om stall platsen, så nu är de bestämt vi ska stå i gammla stallet=) glad jag är eller?:D Så kommer pollen näst nästa helg:D TJOHO! Gud jag låter som en liten 10 åring som har tjatat på mamma i flera år;P men riktigt så är de inte;P men men, söt är han i alla fall men de finns de fler i min omgivning som är(A) hehe kän dig träffad;P Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva så nu blir de till att antingen sova till en film eller sova utan en film, om de inte finns nån som tänker hålla mig vaken!

Love Yah<3


Städa!

Hej på er:)

Idag blir de att vara hemma hela dagen efter som jag måste passa hunden, och då passar jag på att städa mitt rum och badrum och tvätta kläder;P så blir mamma luite glad med;P ikväll kanske jag ska vara med Josefin:) mysigt de va ett jävlla tag sedan så vi får la se vad vi hittar på men innan hon kommer måste jag ha städat i alla fall. För att våga ta in någon i mitt rum! Man ser inte glpvet typ!(A) haha så nått måste göras! Nu kan inte jag skriva mer en till maskin med tvätt ska in och jag ska plocka undan på mitt rum!

Skräver ikväll eller när jag är klar!

Love Yah<3

 

 


Lorando:D

Som jag lovade er så skulle de komma lite bilder på Lorando hästen jag kommer få hem den första helgen i november:D så här kommer dom=)


De ser ut som om han står konstigt men han är högre bak, men han växer till sig.


Titta på Lorando inte mig!


Hur söt är han inte då eller?:O


LOV!

Heej på er=)

FY FAN va trött jag är!

Va men karin och några till igår vi kom hem vid tre! sen gick vi upp vid 11 efter som jag ska på match med E snart, hehe jag kommer typ somna;P men men sånt är mitt liv de händer saker hela tiden! men de är bara roligt och bra efter som jag hatar att sitta still=) Så nu blir de Elfsborg-Kalmar! vilka vinner då? och den stora fråga tror nio Efsborg kommer ta hem guldet? ska jag vara ärlig tror jag inte de. men vi får se.

Juste! Jag va och kollade på Lorando igår igen:D och ni ska få se bild på honom! de är bestämt nu:D vi ska få hem honom! första helgen i november=) hihi ni fattar inte hur lycklig jag är! Längtar som ett djur!

Ne ni jag får berätta mer när jag kommer hem vi gör så att ni får en bild på Lorando då med för jag hinner fan inte nu måste duscha och hitta några bekväma kläder efter som jag har trönings värk som FAN! så nu ska jag dra!

Ha en bra dag=)

Love Yah<3


God natt

God kväll.

Kom hem för en stund sen har träffat Karin bby:)(L) altid lika roligt att vara med dig gumman<3 du är mitt liv och mitt hjärta utan dig kan jag inte leva! jag kan inte med ord beskriva hur mycket hon betyder för mig! ne nu ska jag uppdateda min FarmVille sen ska jag trväät min ansikte borsta tänderna och sova:D så hörs vi i morgon:)

Love Yah<3


Karin

Nu ska jag hoppa upp på min räser moppe och köra till Karin! Hoppas ni får en bra kväll!

 


Jag älskar dig!

Love Yah<3


Bättre för

Hej på er igen=)

Sitter här och har ganska tråkigt. Vet ni vad jag har kommit på? jag har ett VÄLIGT bra liv igentligen. Jag har en mamma som jag älskar och altid finns där för mig när jag behöver prata, har dom bärst kompisarna man kan ha! ni är de bästa jag har! glöm aldrig de!(ni vet vilka ni är), jag mår bra igentligen inte deppig för någon ting, allt flyter, jag kanske får hem en häst nästa vecka. Jag är väldikt nöjd nu. Men då tänker i alla fall jag när kommer vändningen? och vad kommer hända då? om jag mår bra nu måste de ju bli sp att de blir PISS sen! åhh gud vill inte de! men de ska man inte tänka på nu! Man ska leva på stunden och njuta av nmuet när man har de bra!

Hur mår ni då? Jag hoppas att alla mår bra hela tiden, men riktigt så vet jag att de inte är. Men de hde varit bra, tänk va bra livet hade varit om man inte fick några problem allt bara löser sig själft hela tiden. Hmm undra hur den som fick de första problemet skulle reagera, de skulle antagligen bli kaos, hehe de hade nog varit ganska roligt att se.

Har ni någon gång funderat på vad dom hade för problem på typ stenåldern? för dom måste väll haft problem då med? men dom funderade la på om dom kunde göra en ny kniv eller något i den stilen. Hehe undra om de va bättre för?

En ska är i alla fall säkert, de va sååå mycket bättre när man va liten, man blev glad för så lite då. Som sin födelsedag, man hade nedräkning för man viste att man skulle få bli större och skulle få något fint från mamma och pappa, vad gör vi på våra födelsedagar nu? Super? Våra förlädrar då? dom närmaste vi kan ha? dom skiter vi i? jag tycker faktiskt att man borde fira med dom med! som man gjorde innan när man va liten.

Och Jul! om de finns någon som längtar till Julen och är i min ålder så får ni gärna säga till! jag vet i alla fall många som bara tycker julen är seg! man vet inte vad man vill ha av mamma och pappa, men får bara sitta med släckten och sncka och trycka i sig en massa mat. Men när man va liten så va Julen typ de bästa på hela året, de va de man längta till, att få träffa Tomten och alla roliga i släcken och för att inta tala om alla klappar! och vad man en fick så blev man helt överlycklig. Ja jag måste säga att de va bättre när man va liten!

Och killar! när man gick på dagis så kunde man ha hur många kilalr som häls jag tror jag hade typ 5 killar som jag va tsm med SAMTIDIGT! haha, så mysigt. Man brydde sig inte om vad någon tyckte man bara va den man va. Och nu? Smink,märken hit och dit, färga håret och för att inte tala om alla dom som går och snckar om att dom är såå tjocka! och igentligen väger typ 30 KG! haha så töntigt!.

Ja och vad är slutsatsen av detta då? Jo att jag är nöjd med mitt liv och att jag vill spola tbx tiden till när man var liten!


Hmm kankse de;D

Vilken ögon förg tycker ni jag ska ha då?


orginal




 


Ännu en dag i skolan!

Vi lekte lite i studion idag med;P






 






Paula


Reneé

Jag


Migrän!

Heej på er:D

Jävlla ryck jag får på mitt huvud eller? åhh hatar att vakna på morgonen och ha ont i huvet! de finns fan inget värre. Som ni säker fattar så va jag hemma från skolan idag, så segt de är att sitta hemma! men jag sov till12 så de va rätt gött, väcktes som vanligt med ett ryck av att mitt huvud hamnade i nårr mjukt och hårigt, blir lika rädd som vanligt, men de är ju bara lilla Chivas som har hoppat upp och lackt sig på kudden brevid mig, att jag aldrig vänjer mig!. Men men vi tog oss upp och åt lite frukost i alla fall, sedan la vi oss i soffan och somnade om;P haha

Ja nått mer har jag inte gjort idag, eller jag va och hämtade min jacka på rid huset och kollade stall plats! håll tummarna för att de blir där nu;P Ne nu ska jag kolla tv eller nått i den stilen! ha en bra Kvall!

Love Yah<3


Länge sedan!

Hej på er söta bran=)

De va ett tag sedan jag skrev nu! förlåt mig, jag vet inte vad jag har gjort men jag har inte hunnit. men nu ska ni få en lite uppdatering på vad som har hänt i Emelies värld.

Okej de bra nyheterna till att börja med då! Kommer ni ihåg att jag var och tittade på en häst förra veckan? Som heter Lorando. I alla fall hon skulle ringa oss i helgen och tala om hur de blev, om hon ville att jag skulle ta hand om honom eller om hon inte ville de. Helgen gick jag och va ass spänd hela tiden! sen på Södagen när jag skulle sova kommer mamma in och talar om att hon hade ringt och ville att jag skulle ta honom om jag ville de förstås. KLART JAG VILL! så nu håller vi på och kollar stall platser, så vet ni någon som har ledig stall plats får ni gärna höra av er;D. Så på Lördag ska jag åka till Ucklum, Svartehallen och kolla på Lorando igen:) och då LOVAR jag er att de komemr komma en bild på honom i alla fall;D så de är väldigt roligt tycker jag:D

En dålig nyhet! Hmm jag tittar på en sjukt dålig film!

En bra nyhet till! De är att den 11/12 ska jag till sthlm och kolla på idol finalen men Reneé och Paula. Så de är riktigt nice:D OM jag längtar!

Som ni säkert ser så är jag väldikt nöjd med mig själv just nu, mitt liv går bra, jag är lycklig, mina vänner står nära mig och ställer upp för mig och jag har nästan fått hem en häst. Jag är så lycklig jusst nu, men de västa är att snart kommer de säkert att komma en dålig peiod och jag vill värkligen inte att den ska komma, men sånt är livet och de är sånt man får dtå ut med i livet!

Så vad ska ni hitta på idag då? jag ska kanske vara med E, och sedan ska jag kolla stall plats sedan MÅSTE jag städa mitt rum! och de är ett MÅSTE! anars kommer ju inte mamma bli glad på mig! så de är ett måste nu!

Oj oj om ni har orkat läsa allt detta;P så har ni tråkigt hehe ne men de är roligt att ni läser min blogg=)

Ne nu måste jag börja med Svenskan så jah kanske blir klar med de.

Hoppas alla får en bra dag:D

Love Yah<3

 


Rysningar!

http://www.youtube.com/watch?v=OG7kBM_YWx8


Såå jävlla mkt jag tycker om honom eller! Jag ryser i heka kroppen när han sjunger;D


Dagens komentar

Lovisa står och sjunger för full hals!

Emelie:Lovisa sluta sjung!
Lovisa:Men Emelie jag kan inte de!
Emelie:Men Lollo han är ju här och jobbar med badrummet!
Lovisa:VA? åå nej!
Emelie:HAHA!!!
Lovisa:Men Emelie vrf sjunger du sp högt;)


God morgon!

Hej på er=)

Sönda morgon helgen är nästan slut, fan va tråkigt. Men en rolg sak är att jag borde få reda på hur de bli med hästen idag eller om mamma fick de igår. ne nu ska jag ner och äta kladdmuffins=) hihi Hörs sen!

Love Yah<3


tjoho

Matilda är här=)=)=)=)=)

 


God morgon!

Hej på er=)

De är lördag och ennu en dag står för dören som man ska klara av och lära sig av=) så vad händer idag då? och ikväll! ni ska säkert hitta på en massa skoj! de hoppas jag i alla fall för jag vill ju inte att mina härliga käsare ska ha de tråkigt!;) vad ska jag göra då?`jag ska vara med Reneé ett tag nu! men ska jag la hem och slöa eller nått. Måste vara hemma ikväll för mamma och Peo ska ut och festa, haha ne jag vget inte men dom skulle på nån midag så jag ska tvinga dom att hyra filmer till mig och köpa en STOR! godis påse. De blir nog antagligen så att Lollo är hemma med, så de är nice att slippa vara helt själv. Ne nu ska vi gå upp och ta lite tror jag!

Ha en bra dag=)

Love Yah<3


För i helvete!

Vad är de för fel på er? hur fan kan ni kasta skit på någon som redan har fått ta så jävla mycker som karin har! Ni är fan dumma i huvet! Hur fan tror ni hon mår igentligen? fatta hur mycket karin har! hon har en fuking sån! en sån som är helt underbar och som hon har uppfostrat dom ni tycker ner på henne! vad tänker ni med? kan inte hon få nått bra av någon "okänd" någon gång!

GUD jag vet inte vad jag ska säga! jag blir så trött på alla och på borås! Denna staden är fan bara uppbyggd på ryckten! De är fan sjukt hu falska alla är här! ni får fan ta och skärpa er!


Hjälp!

Jag vet inte vad jag ska tänka eller tycka! de är du som snurrar i mina tankar hela tiden! men ör du rätt? är de dig jag ska vara tsm med? är de dig jag ska älska? kan jag leta på dig? jag har hör så mkt om dig, visst jag är inte sån som tror på ryckten men när man får höra samma sak 100 gånger vad ska man tro då? jag pallar inte bli sårad igen! de finns inget värre. Och ska du göra så mot mig som du gör med henne och.... jag vet inte vad jag ska tro. Du säger att du inte kan göra nått sånt mot mig. men de är sakt på msn hur ska jagkunna lita på de? de har sakt så mycket i mitt liv och lovat! hur ska jag kunna tro på ord igen! ni vet att jag bara tror på handlinar! och om någon säger de så ska de vara öga mot öga! ord är nästan inget för mig! a jag behöver värkligen tänka till. Jag vet inte vad jag ska göra eller ta vägen! Fan va kärlek ska vara svårt då! får fan damp!

Du tycker säkert de va onödigt att skrva här, men jag kände att jag behövde skriva av mig lite!


Renee

Sitter hemma hos Reneé vi sitter lyssnar på the king of pop! så jävlla grym han är! Men nu blir de fortsätning av idol! vem tycker ni va bäst? ikväll gillar jag rabi mäst!! och Erik! jag rös som ett djut när dom sjöng! men men! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva! emn jag lever och har de bra! för utom att jag saknar Karin som ett djur! och Matilda! älskar er två(L)


Oj!

Glömde säga att jag är med Paula och Reneé hemma hos mig;P


<3


Fredags mys!

Tjollla hopp, hur är de med er? med mig är de bara bra i alla fall:) Vet ni? de är FREDAG! så jävlla sjönt och de betyder att de är helg och att jag snart får reda på om jag får hem hästen eller inte;P

Ojj  nu hinner inte haf skriva mer! jag måste springa ska men Reneé hem! så måste springa!

Love Yah<3

 


=)


:D

Hej på er=) kom hem för en stund sedan har varit i stan med Matilda:) Vi har även varit i hennes skola och kolalt. Riktigt mysig va den, men jag va helt borta där inne fattade fan ingen ting;P men de va good. Nu sitter jag här, ska träna om en timme typ orkar jag de eller? NEEEEEJ! men men de får ja la stå ut med. Gud va slö jag har blivit nu får de bli ändrig på mig! Snart helg med=) nägra plander?=) de har inte jag i alla fall så hör av er:) Ne nu ska jag ta nått att äta och dricka;P

Love Yah<3

 


Gooooooo dag!

Bilde från dagen=)



















Hon han kille!


Som sakt!


Hon är ledig;)


!!!


:O




HJÄLP!


Jag vet hon är snygg;P


Vill du ha en Puss?;)


=)


Haha

Dagen komentar!

Lollo: PAPPA DE DÄR VA ÄCKLIGT!
Peo: Vad?
Lollo: Pappa hela soffan vibbrerade!
Peo: Oj då! förlåt!
Lollo: Vadå förlåt? Du gör ju jämt så!
Peo: Hmmm


HAHAHAHAHAH


Höst


Tjao:D

Nu började de värkligen bli höst ute! börjar bli sjukt kallt och dom tjocka tröjorna börjar komma fram=) Idag har jag som ni säkert vet varit med Matilda:D http://matildamelin.blogg.se/. Vi har varit ute och tagot en massa kort som nu såklart kommer ut här;P Titta och njut=)


Älskar denna bilden!


hmm

 

 
Denna bilden får avsluta;P


Gammal bild!


Jag älskar dig gumman<3


De går fort!

Hej på er=)


Gud va dagarna går fort! snart är de höst lov! såå sjönt de kan jag behöva!  även fast vi inte hade så där jätte jobbigt i skolan, de är altid sjönt att sova. Vad ska ni hitta på, på lovet då? Jag vete fan vad jag ska göra men jag är fätt sugen på att dra och ¨ka skidor i typ sälen! nån som vill åka med?(A) men vi får la se hur de blir med de. Anars vete fan vad jag ska hitta på men de kanske kan vara bra att vara hemma någon gång;P men men.

Vad ska ni göra idag då?
Själv ska jag träffa Matilda:) vi ska ta en massa höst biler på oss och en massa anat! MYSIGT! Dom lär ju komma upp här några i alla fall=) hihi. Sen ska vi nog hem till mig och baka kladd muffins! Fatta sugen jag är på de! Efter de blir de la prat och tv typ. Vet inte riktigt;P men de ska nog lösa sig! men jag känner på mig att detta kommer bli en KANON dag! hoppas alla andra får de med, nu ska jag skriva klart min hät text om eleverna och lärarna på skolan!


Love Yah<3




Jag ÄLSKAR alla olika färgwer på hösten!


Trött!

Hej på er härliga läsare:) hur är de med er? hoppas de är bra i alla fall:D med mig är de bara bra. Händer idag? Nått roligt? själv ska jag kanske vara med E idag igen. Men vi får se omde går. Jag ska inte till Bredared efter som mamma skulle ring Johan idag;P så om vi ska göra nått så får de bli nått annat en åka moppe! Sen vid 19 ska jag träna! GUD VA SJÖNT! de längtar jag till=) Men nu ska jag göra klart lejauten till till våran vägg tidning;P

Igår va jag som sakt med E.Vi skulle kört upp till bredared och pratat med Johan men efter dom E glömde sin hjälm så tog vi bussen hem till mig i ställer och la oss och kollade 21. Den är riktigt bra faktiskit=) jag tror han tyckte de med. Sen vid typ 7 tiden så tog vi bussen in till stan igen för att jag va tvungen att köra hem moppen för de började bli kallt ute. Så så va de med de.

Ne nu ska jag göra klart tidningen sen ska jag göra klart Power Point presentationen. Så de blir klart med, så får vi se om Paula och Reneé blir nöjda med den. Men undebara människor vi hör ikväll säkert om jag orkar uppdatera er. Hoppas ni får en bra dag=)

Love Yah<3


Lejonet

Lejonet är ett lite ”classy” stjärntecken. De brassar gärna på och är inte mycket för uttrycket ”less is more”. Lejon är noga med kvalitet och har en förkärlek för lyx och det storslagna.

Lejon är ärliga och vågar säga sin åsikt. Samtidigt är de varma människor som är lätta att tycka om. De är mer jordnära och hemmakära än de andra eldtecknen (väduren och skytten). Deras hem är deras borg och de är måna om traditioner och tryggheten som familjen för med sig.

Lejon är starka personligheter, naturliga ledare som gillar att stå i centrum. De är utåtriktade och gillar att synas och märkas mycket. De har inget emot att bli beundrade. Självförtroendet är på topp och de utmärker sig genom att vara karismatiska. Lejon är ett stolt stjärntecken som avskyr att förlora sin värdighet.

De är duktiga på att sälja sig själva och kan vara lite egocentrerade. även om de tycker om fasta punkter så kan de också vara ganska äventyrliga och de tycker om spänning.

Lejon kan ha lite svårt för att lämna plats åt andra och de erkänner inte heller gärna att de har fel.


Tycker ni de stämmer eller? HAHAHAHA!


Måndag och vi gillart!

Hej på er! jag vet inte vad de är med mig idag men jag är otroligt glad! Men igentligen borde jag inte vara de, efter som min mobil är söder så jag är helt jävlla handikapad! Men jag får låna en ikväll eller i morgon av gulliga lilla reneé. Happ så vad händer idag då? Själv ska man vara med E. Vi ska ta en tripp med moppen till Bredared poch prata med johan om stall plats! så nice=)

JUSTE! Vad gjorde jag igår nu då? Jo jag va och provade en häst! Vi åkte dit med inget hopp als och åkte hem med OTROLIGT mycket hopp om att få hem honom, han va så himla goo! han va lite eller väldigt stel nu, men de kände man va bara för att hon inte red honom så mkt, så om man mjukar upp honom ordentligt så kan de bli riktigt bra tror jag, så nu är jag TAGGAD till tusen! fattar ni hur lycklig jag va igår eller? De va som en stor Chessie(för er som inte vet vem Chesie är så är de ponnyn jag hjade innan) Både jag och mamma tyckte de. Och hon som äger honom är jätte snäll och mysig med! så jag hoppas, får veta hur de blir med honom i helgen! så de är nice=). Ner nu ska jag göra nån nytta, fast de kan jag inte efter som jag har de sista som jag göras i krupp arbetet. Men vi hörs i kväll!

Love Yah<3


Påvag hem=)

De är södeag! Jag och Chivas sitter på tåget hem från mormor nu. En så länge har han varit lugn men de tror jag han kommer vara hela tien;P vi kommer vara farmme vid 1 tiden i gbg så kommer mamma och peo och hämtar oss där. Sen bär de hemåt med en ruggig fart för att byta om til.... kläder och åka till kungälv=) hihi jag tror att ni ommer få lite bider de beror lite på;P men kanske. Ne nu orkar jag inte skriva mer. Men ha en bra södag:)

Love Yah<3


Dagens film

http://www.youtube.com/watch?v=BpOrdYwng6E&feature=related


Så jävllar bra!


Du betyder så mycket!

Denna killen betyder så enormt mycket för mig! man kan inte beskriva med ord!





Jag älskar dig<3


Tove Östman-Dagen låt

http://www.youtube.com/watch?v=7K9WrOIxGSg

Detta är fan den bästa i Idol hon va den enda som presterade riktigt bra! och de gör hon i denna låten med! Hon borde ta hem hela skiten!


bläää

ne nu ska jag kolla på en gråt film och tänka på.............., haha gissa vem;P ni kommer aldrig veta vem. Ne nu börjar den men ha en bra kväll<3

hej nötter

Hej på er. Vad händer? själv sitter man hemma hos mormor och äter bullar=) hihi gått. Vill ni vte a en sak? de är FRADAG idag! de visste ni inte va? om ni inte gjorde de så fick ni veta de nu så ni vet;P Haha men vad händer idag då? fest eller? vad fan ska jag göra då? jo jag ska tving morfar att få kolla på idol, ne men han sa att jag fick göra de innan. Vad har ni gjort i dag då? själv har man varit duktig och handlat mobil till mormor och sedan handlat mat. Så nu blir de datorn skulle pluggat, men lilla benno och Micke har inte laggt upp de dom gjör i skolan så jag kan inte göra nått;P men men: vill ni veta nått mer som är bra? De är snart Söndag och då ska jag göra en JÄTTE roligt sak=) wiho! hihi a ne nu ska jag ringa E och störa honom lite tror jag! Ni får gärna ringa mig om ni vill de så jag har nått att göra=) Hoppas alla får en bra kväll=)

Love Yah<3


Vi är ute på nya äventyr=)


Framme

Jaha nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och har lömnat in lite skol saker;P gött att slippa ha dom i huvet hela tiden. Så nu kan jag vara nöjd och belåten. hehe ne nu ska jag gå ut och diskutera lite med min gulliga lilla morfar;P hehe ha en bra dag<3

 


Dagens låt

http://www.youtube.com/watch?v=oH3skU9C4T8



Sååå sjukt jävlla bra och snygg han är!

Dagens film

http://www.youtube.com/watch?v=8u2kF_nrpS8&feature=related

<3 musik

Sitter här har hittat några ass bra låtar koplat in Oscars braiga högtalare och dunkar sönder huset;P hihi jag tror mamma har ont i huver men jag bryr mig inte jusst nu;D hihi


Nice:D

Hemma från skolan, skulle varit med E nu men han är tydligen sjuk, men heter på msn att han inte är hemma. Hmmm. Men a palla lagga på de, så nu ska jag snart skriva klart sv med Renee och Paula. Så den blir klar med. Sen ska jag packa för att åka till Stocholm i morgon. Förklåt Karin för jag inte har sakt nått, men jag fick veta de här om dagen(L) älskar dig gumman<3 Ne nu ska jag gör lite nytta! Ha en bra dag<3 jag skriver ikväll med=)

Love Yah!<3


Dagens film

Asså titta på den!



http://www.youtube.com/watch?v=es674Rczkmw&feature=channel




Dagens låt

Akon- Freedom

http://www.youtube.com/watch?v=Sorn-3DHTC8

ÄNTLIGEN!

Åhh gud! Äntligen var man klar med dom sakerna jag låg efter med i skolan! så jävlla sjönt känns som nått tungt släppte från axlarna;D men men, Så vad händer då? ska nog äta lita snar ta en duscha kanske;D och så ska jag såklart kolla på andra avenyn;) vad ska ni hitta på ikväll då? och i morgon? imorgon ska jag göra en lite hemlis;P haha ne men jag ska vara med E. Vet inre riktigt vad vi ska hitta på men a de blir säkert ass nice=). Ne nu skriker mamma om maten så får la dra ner.

Love Yah<3

 


Så fin är du! ligger och drömmer på golvet bakom mig;)<3


;)

Jag är inte fjortis, jag klär mig bara i det jag vill.
Jag har inte damp, jag är bara trött på ditt tjat.
Jag härmas inte, jag köper de jag tycker om.
Jag är inte kaxig, jag bara försvarar mig.
jag är inte rasist, jag är bara lite mörkrädd.
jag är inte homosexuell, jag bara bryr mig om mina vänner.
ja är inte nazist, jag bryr mig bara om mitt land.
Jag är inte en fegis, jag gör bara inte det som känns fel.


Trött

Gud så trött jag är tror nog jag ska sova snart. Detta har varit en sjukt seg dag! efter skolan! hehe fan va jag skrattade på mediaproduktionen eller innan den, jöns du ör sjukt du vet de va;D jaja. Och nu sitter jag här och väntar på en bild från Emil! SEG ÄR DU! ne älskar dig;P hehe. Vet ni vad? jag ska göra nåt JÄTTE ROLIGT PÅ SÖNDAG! hihi men ni får inte veta vad en. Ni får veta de på söndrag ska ta kort och filma då med;D så får ni se=) hihi men nu ska jag prata klart med Emil=) ha en trevlig kväll!

Love Yah<3

 


Måndag!

Ja måste säga att jag hatar måndagar! dom är så jävlla sega! man är bara trött och saknar helgen! i och för sej har vi jävlligt roligt i skolan på Måndagar;) alla är sjukr trötta och bara cpar! men men.

Klockan 1 ska jag åka till Varberg och limma fast mina fästen till tandställningen, så de blir gjort, sen ska jag nog hem och skriva klart Jornalistiken som jag skulle gjort igår men aldrig gjort efter som jag inte orkade. Men de käns som om jag måste bli klar med de nu. Jag hoppas att jag ska till gbg idag med och kolla på hästen jag hittade igår! han värkade riktigt fin! ska nog åka och kolla på honom denna veckan tror och hoppas jag=) hihi. A nu ska jag kolla på en massa cp filmer som Jöns sitte roch kollar på! ha en bra dag!

Love Yah<3

 


Emil Löfgren

Du har gått igenom en hel del men en massa olika saker, jag vet att du är stark och kan klara de mästa de vet du med inerst inne. Du kan altid ringa mig de vet du även fast du aldrig har pengar på mobilen. men du kommer nog altid vara en av dom snällaste och roligaste jag känner! du betyder så sjukt mkt för mig! de ska du veta<3


Älskar dig vännen


Anonym

Jag har fått en fråga om jag och Karin är tsm, eller de va så jag tolkade de. Och nej de är vi inte, vi är bara otroligt bra kompisar. Vi är som två systrar. Så nej vi är långt ifrån tsm.=)


Söndag

Och helgen var över! kul?

vad har ni åstakommit denna helg då? gjort nått roligt? kommet på nått bra?

Själv har man på fredagen var jag ju hos läkaren och så hemma med mamm en stund och sedan på kvällen så drog jag tilll karin! MYSIGT! på lördagen så åkte jag matild jkarin och gustaf in till stan vif 12 tiden, så va vi i stan i spöregn till 4, sen blev de hem en stund träffa våra gäster sen drog jag till karin igen och stannade hos henne över natten för att idag åka till vårgårda och kolla på karin när hon spelade match! och nu ska jag äta pizza kolla hästar och kolla film och SOVA! ha en härlig söndag kväll. Tänk inte på att de är skola i morgon för då kommer de inte bli någon bra kväll;)

Love yah<3

 


God morgon!

Heej på er detta blir ett kort och snappt in lägg! nu ska jag till stan med karin och gustaf tor matilda kommer sen hon smsar la när hon har vaknat;P sen efter de ska jag hem för vi ska ha gäster ikväll, nämligen matts,mona och sune(en hund), jag jag måste hem ocg vara lite med dom;P men nu kommer karin och hennes mamma och pappa som vi ska åka med så jag måste åka nu! Ha en bra dag!

Love yah<3

 




God natt

Jaha och så va Fredagen slut... kom hem från karin nyss, vi hade inte sets på ASSSSSSS länge! så äntligen vi hade en del att snacka om(L) älskar dig gumman<3 men nu ska jag kolla  in bdb och några. roliga bloggar sen blir de sova för mig, ska för övrigra vara med matilda i morgon http://matildamelin.blogg.se/ sen ska jag även vara med lille karin http://karinrask.blogg.se/ älskar er brudar<3 OM vi kommer ha roligt, men nu måste jag sova!

Love Yah<3

 


FREDAG!

ÄNTLIGEN! de är fredag jag är gald har fått nya skor och nu väntar jag på karin! KAN DE BLIR BÄTTRE? vad ska ni hitta på ikväll då? och vad har ni gjort idag? jag har varit i skolan och hos läkaren. Hmm tänker ni nu vad har hon lyckats göra nu? hehe ne, som ni kanske vet så har jag haft ett fel på mitt hjärta när jag va pytte liten, så jag går på kontroller för de, och jag fick veta att jag är frisk=) hmm har jag hört de innan? hmm kanske de;P ne men nu sa dom att jag är frisk i alla fall. så de va nice. nått mer skoj har de faktiskt inte hänt idag!

Sjal:MQ
Stjorta:Only
Thaits:MQ


:/

Hur fan lyckas jag:O jag hade bestämt mig för att jag skulle hålla i mina pängar denna månaden... hur tänkte jag? går in ska kolla lite vinter skor, hittar ett par ass snygga och sköna stövlar som jag bara MÅSTE ha! så dom har jag köpt så du är jag pank som ett djur!!!!! bra jobbat emelie!


ROOTS 1495:-


Dagens film

Även detta är en favorit i repris!

http://www.youtube.com/watch?v=HjWtRYaxmWM&NR=1&feature=fvwp


Dagens låt

En favorit i repris!

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZLwwy-g2wkc


Reneé och Paula

Sitter hemma hos Reneé vi sitter och gör klart våra Jonarlistik tråkigt som stryk! hör du de Benno! tråkigt som fean! men men de måste göras sen ska jag även göra klart svenskab men de tror jag jag ska sriver klart på bussen hem från Reneé. så de blir nog klart idag allt! jag hoppas de i alla fall så jjag kan bli av med de! men nu måste jag ska skriva klart jonarlistiken! 

Love Yah<3 

 



RSS 2.0